Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ankomst till Askersund med incheckning på charmiga Garvaregården, ett litet mysigt hotell med ca. 15 rum alla i olika stil. Hotellet har ett centralt läge där det är nära till allt i lilla Askerund! Det finns tid att handla i någon av Askersunds små mysiga butiker, besöka Venus Choklad och prisbelönta Askersundsglass eller varför inte ta en tur i hamnen och besöka hamnbodarna. Ni får ert matsäckspaket på hotellet och med det beger ni er till Tiveden, ca. 30 minuter med bil. Den guidade turen "Sägner runt Stenkälla" är mellan kl. 14.30-17.30. Ni följer med guiden längst en av de äldsta delarna av Tivedens Nationalpark – Stenkällan. Under guidningen får ni uppleva sägner och berättelser om Tiveden och dess innevånare varvat med upptäckter av den spännande naturen. Vandringen är delvis kuperad och det gäller att se var du sätter fötterna, men guiden går i lugn takt så alla hinner med. Glöm ej att ta med vattenflaska till vandringen.
På kvällen kl. 19.00 äter ni 2-rätters middag på Restaurang Casa Mia, vid Stora Torget i Askersund.

Dag 2
Efter en god frukost tar ni antingen en långpromenad ut till Stjernsunds slott som ligger i utkanten av Askersund eller tar er bil. Här går ni en guidad tur på 1800-tals slottet med minnen av familjen Bernadotte som en gång ägde slottet. De guidade turerna är kl. 11, 12, 14 och 15 och tar ca 45 minuter. På plats finns även en trevlig slottsbutik i en av flyglarna och butiken Stjernsund med produkter från den egna gården och övrigt lokalt mathantverk! Vill ni gå en vandring även denna dag går det att lägga till ett matsäckspaket från hotellet och promenera längs sjön Alsen.

Liknande paketresor

Göta kanal och Omberg - vandringslyx vardag

3-dagarspaket. Vandra längs Göta kanal och på Omberg. Ni bor på Göta Hotell och Ombergs Turisthotell och njuter av vacker natur, goda middagar och vandring med matsäckspaket. Pris från 3995 kr.

Götas lilla vandringspaket

2-dagars paket. Att vandra längs Göta kanal på våren och sommaren är en fantastisk upplevelse! Sov och ät gott på klassiska Göta Hotell och njut av deras goda matsäckspaket. Pris från 1995 kr.

Skärgårdsidyllen Askersund och Åmmelången runt

3-dagarspaket. Spendera en dag i Askersund, på Stjernsunds slott och cykla sedan runt sjön Åmmelången. I paketet ingår övernattning i Askersund och Åmmeberg. Pris från 3695 kr

Vackra Skönnarboleden och Högby Spa

2-dagarspaket. Vandra på vackra Skönnarboleden med ett gott matsäckspaket. Njut av lyxigt besök på Högby Spa med god mat, spalyx och övernattning med frukost. Pris från 2395 kr.

Göta kanal och Omberg - vandringslyx vardag X

Pris:

3 995

SEK

Antal

I paketet ingår: 

Götas lilla vandringspaket X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Göta Hotell,

Skärgårdsidyllen Askersund och Åmmelången runt X

Pris:

3 695

SEK

Antal

I paketet ingår: Entré och guidning på Stjernsund s

Vackra Skönnarboleden och Högby Spa X

Pris:

2 395

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Högby Spa, d

Vandra på Omberg med guldkant - Sommar

3-dagarspaket. Vandra på Omberg med utsikt över den vackra östgötaslätten och Vättern. Ni bor på Borghamns Strand och Ombergs Turisthotell. I paketet ingår 2 middagar och 2 matsäckspaket. Pris från 3695 kr.

Vandringspaket - Karlsborg och Tiveden

2-dagarspaket. Besök Sveriges reservhuvudstad Karlsborg, bo på Hotell Rödesund, besök Fästningsmuseet och vandra i nationalparken Tiveden. Pris från 1895 kr.

Vår på Omberg med guldkant - sön-tors

3-dagarspaket. Vandra på Omberg med utsikt över den vackra östgötaslätten och Vättern. Ni bor på Borghamns Strand och Ombergs Turisthotell. I paketet ingår 2 middagar och 2 matsäckspaket. Pris från 3195 kr.

Weekendpaket i Askersund

2-dagarspaket. Spendera helgen i Askersund och njut av ett klassiskt Afternoon Tea på Garvaregården. I paketet ingår övernattning, Afternoon Tea, 2-rätters middag och bubbel. Pris från 1795 kr.

Vandra på Omberg med guldkant - Sommar X

Pris:

3 695

SEK

Antal

I paketet ingår:  Övernattning med frukost på Borghamn S

Vandringspaket - Karlsborg och Tiveden X

Pris:

1 895

SEK

Antal

I paketet ingår:

Vår på Omberg med guldkant - sön-tors X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingår:  Övernattning med frukost på Borgh

Weekendpaket i Askersund X

Pris:

1 795

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Garvaregården i

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap