Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Välkommen till oss på Svecia Travels!

Verkligen roligt att du valt att undersöka vad vi kan erbjuda! Svecia Travels AB är en bokningsbyrå med målsättning att ”paketera” delar av Sverige för både svenska och utländska resenärer. Vi erbjuder roliga, trevliga, kulturella, spännande, goda och historiska upplevelser i vårt vackra land, med start i Vätternbygden.

Svecia Travels bildades 2010 och ägs av Anette Tilly och Lotta Karlsson, företaget har sitt säte i Motala. Förutom paketering ingår även grupparrangemang, logiförmedling till evenemang, främst Vätternrundan

Vi håller föredrag/föreläsningar inom turism och gör olika turismutredningar för kommuner och destinationer. Vi arbetar med entreprenörer inom turism, handel och besöksnäring och våra kunder är svenska och utländska turister.

Vi har styrelseuppdrag i  Motala Hamnråd och Östgötamat. Vi sitter med i Handels- och turistnätverket i Borensberg, Göta kanalbolags marknadsråd och är Officiell Partner till Göta Kanalbolag.

Vi har vårt kontor på Poppelgatan 8 som ligger centralt i Motala nära Göta Kanal och hamnen. Kom gärna och hälsa på!

Följ oss gärna på sociala medier!

Svecia Travels på Facebook

Svecia Travels på Instagram

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap