Boka och betala din resa!

Vår app är utvecklad för våra kunder så att de får sällskap av en digital reseledare under sin resa. Projektet medfinansieras av Europeiska unionen. 

Boka och betala på sveciatravels.se

Boka via vår hemsida och vi skickar sedan bokningsbekräftelse och faktura som du har 10 dagar på dig att betala till vårt bankgiro, 659-2919, om inget annat avtalats. Vid sena bokningar betalar ni alltid på plats.
100 kr i bokningsavgift tillkommer.

Boka över telefon/mail

Ring till vårt bokningskontor +46 141 20 99 00 eller skicka ett mail till info@sveciatravels.se. Du får din bokningsbekräftelse per mail eller post och med det en faktura som du har 10 dagar på dig att betala, till vårt bankgiro, 659-2919,
om inget annat avtalats. 100 kr i bokningsavgift tillkommer.

Resa med barn och djur

Åldersgränser paket: 
Våra paketpriser gäller per person från 13 år och uppåt, är man mellan 5 och 12 år har vi ett barnpris. För barnpris på respektive paket kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till med rekommendationer för lämpliga barnpaket. 

Djur:
Tyvärr är det svårt att resa med djur på våra paket. Kontakta oss så försöker vi hjälpa till i den mån vi kan.


Ge bort en present att längta till! 

Presentkortet beställer du hos oss, och vi skickar det med post eller mail fakturan går till dig. Eller så besöker ni oss på vårt kontor på Poppelgatan 8 i Motala, se aktuella öppettider.
Presentkortet gäller i ett år om inget annat har överenskommits. Ett presentkort ska utnyttjas inom sin giltighetstid och kan aldrig återbetalas. Vid eventuell avbokning återbetalas ej presentkort men möjligt att boka om eller överlåta till annan person senast 7 dagar innan ankomstdag. Kontakta alltid Svecia Travels.

Betala från utlandet: Swift och IBAN krävs

När en betalning till Svecia Travels AB sker från utlandet gäller följande uppgifter:
Swift: SWEDSESS
IBAN: SE4680000848069148004287
Bank: Swedbank, Repslagaregatan 4B, 591 30 Motala, Sweden

Bokningsvillkor: Detta gäller vid bokning

Klicka här för att läsa om de bokningsvillkor som gäller när du bokar via Svecia Travels AB.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens. Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet

Enkelrum vid paketbokning

Önskar du boka enkelrum i något av våra paket uppge detta vid bokning. En kostnad på 450 kr per natt tillkommer. Vi fakturerar tillägget. 
.

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap