Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Dag 1 
På Högby Spa checkar ni från kl 15 för gott eftermiddagsfika och njuter av en härligt spa-eftermiddag. Ni har tillgång till spaavdelningen med te och fruktbuffé, lån av handduk och morgonrock ingår. På kvällen serveras en god 3-rättersmiddag. 

Dag 2 
Efter frukost utrustade med matsäckspaket från Högby, tar ni bilen ca. 3 mil norrut till Skönnarboleden. Djupgrön mossa, en glittrande skogsjö och ett rikt kulturarv efter järnhantering och sågverk ger karaktär åt denna fina skogsslinga. Områdets historia går tillbaka ända till 1300-talet. Vandringen är medelkrävande och går genom vacker skogsnatur och småsjöar. Hela leden är ca. 11 km och räkna med ca. 4 timmars vandrande i trevligt tempo. På flera ställen kan man välja en kortare väg om man inte vill gå hela leden. Efter den vackra vandringen rekommenderar vi ett besök på Brunneby Musteri, där ni har 10% rabatt innan ni åker hem.

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap