Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Ni åker med egen cykel. Om ni önskar hyra cykel, kontakta oss på info@sveciatravels.se eller 0141-20 99 00.
Resan följer delvis Vätternrundan och de andra cykelloppens sträckning med start och målgång i Motala. För er som är sugna på att någon gång cykla något av loppen är detta ett bra sätt att prova på!

Dag 1
Resan startar i Motala där ni har dagen på er att upptäcka Göta kanal och Vätternrundans huvudstad. Passa på att handla i de mysiga butikerna runt Stora Torget och besök Motala Motormuseum, där entré ingår. Ni checkar in på Hotell Nostalgi i hamnen och på kvällen äter ni 3-rätters middag kl. 18.30 på Nostalgi Bistro & Bar med utsikt över hamninloppet. 

Dag 2
Efter frukost åker ni mot Vadstena, vi rekommenderar att ni tar vägen via Hagebyhöga kyrka med fin utsikt över slätten och Vättern! Åk vidare genom det bedövande vackra slättlandskapet på er väg till Vadstena. Här bor ni på Vadstena Klosterhotell. I Vadstena kan ni se klosterkyrkan, klostret, ett Wasa slott och en mängd trevliga restauranger och butiker. 
Delsträcka: Ca. 2 mil. 

Dag 3
Efter frukost åker ni söderut mot Omberg. På vägen passerar ni flera medeltida kyrkor och den fantastiska fågelsjön Tåkern. Stanna gärna i fiskebyn Borghamn vid Vättern, här finns möjlighet till bad och att köpa rökt sik. Vandra gärna på några av Ombergs väl utmärkta leder. Ni bor på mysiga Ombergs Turisthotell där ni avnjuter en 5-rätters middag. 
Delsträcka: Ca. 2 mil.

Dag 4
Efter frukost och utrustade med matsäckspaket från hotellet, besöker ni Alvastra klosterruin och åker längs slingriga vägar till Rökstenen och vidare till Naturum på södra sidan av Tåkern. Ni åker över slätten och passerar flera medeltida kyrkor på er väg till staden Skänninge, här finns Vårfrukyrkan och en fin medeltida stadsbebyggelse. Möjlighet att handla lokala grönsaker hos Hermelins Grönsaker innan ni åker tillbaka till Motala och går i mål!
Delsträcka: Ca. 5 mil.

Liknande paketresor

Götas lilla vandringspaket

2-dagars paket. Att vandra längs Göta kanal på våren och sommaren är en fantastisk upplevelse! Sov och ät gott på klassiska Göta Hotell och njut av deras goda matsäckspaket. Pris från 1995 kr.

Vackra Skönnarboleden och Högby Spa

2-dagarspaket. Vandra på vackra Skönnarboleden med ett gott matsäckspaket. Njut av lyxigt besök på Högby Spa med god mat, spalyx och övernattning med frukost. Pris från 2395 kr.

Vandringspaket på Omberg

2-dagarspaket. Bo på Stocklycke Vandrarhem och njut av Ombergs storslagna natur. Övernattning med frukost, middag, vandringskarta och två matsäckspaket ingår. Pris från 1795 kr.

Vår på Omberg med guldkant - helg

3-dagarspaket. Vandra på Omberg och se den vackra Östgötaslätten. Ni bor på Borghamns Strand och Ombergs Turisthotell. I paketet ingår 2 middagar och 2 matsäckspaket. Pris från 3695 kr.

Götas lilla vandringspaket X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Göta Hotell,

Vackra Skönnarboleden och Högby Spa X

Pris:

2 395

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Högby Spa, d

Vandringspaket på Omberg X

Pris:

1 795

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Stockly

Vår på Omberg med guldkant - helg X

Pris:

3 695

SEK

Antal

I paketet ingår:  Övernattning med frukost på Borgh

Vår på Omberg med guldkant - sön-tors

3-dagarspaket. Vandra på Omberg med utsikt över den vackra östgötaslätten och Vättern. Ni bor på Borghamns Strand och Ombergs Turisthotell. I paketet ingår 2 middagar och 2 matsäckspaket. Pris från 3195 kr.

Vår på Omberg med guldkant - sön-tors X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingår:  Övernattning med frukost på Borgh

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap