Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni ankommer till Madickens pittoreska Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i och njuta av charmiga butiker, mysiga restauranger och det rikskända Smultronstället, ett glasscafé utöver det vanliga! Ni checkar in på Korskullens camping i Söderköping och hämtar där ut era cyklar, som ni har i 2 dagar. Med hjälp av vår app som ingår i paketet hittar ni tips på sevärdheter och en bra Göta kanalkarta för cykling. Vi rekommenderar en tur mot Norsholm, vill ni åka hela vägen så finns det en cykelbåt över sjön Asplången, båtbiljetten ingår i paketet. Tillbaka på eftermiddagen finns tid att se och göra Söderköping. På kvällen äter ni 3-rätters middag på restaurang Håll Bar & Kök kl. 18.00 vid hamnen och Göta kanal.

Dag 2
Ni äter frukost och utrustade med matsäckspaket cyklar ni ut mot Mem - Göta kanals ostligaste utpost. Här finns ett mysigt café och restaurang samt möjlighet att bada!
På kvällen finns det många mysiga restauranger att äta middag på. Hinner ni så tipsar vi om att gå en av Söderköpings alla roliga och spännande guideturer som finns under sommaren. Ni lämnar cyklarna på campingen på kvällen senast kl. 18.00.

Dag 3
Frukost och sedan väntar hemresan eller kanske ett sista besök i mysiga Söderköping.

Liknande paketresor

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping

2-dagarspaket. Besök pittoreska Söderköping och bo på Korskullens Camping. På kvällen åker ni med M/S Göta Lejon på en kvällskryssning på Göta Kanal och Sankt Anna skärgård. Pris från 1995 kr.

Cykel, bubbel och båt

2-dagarspaket. En komplett upplevelse av Göta kanal! Ni börjar er resa i Berg och cyklar mot Göta hotell i Borensberg. Där dricker ni bubbel, äter en 3-rätters middag och sover gott. Pris från 3195 kr.

Cykelpaket - Från Motala till Söderköping

4-dagarspaket. Att cykla och kryssa längs Göta Kanal är en upplevelse för livet! Njut av det böljande östgötska landskapet från Motala till Söderköping. Se 37 slussar och skådespelet runt detta. Pris från 5195 kr.

Cykelpaket - Från Söderköping till Motala

5-dagarspaket. Cykla från Söderköping till Motala och njut av det östgötska landskapet, se 37 slussar och skådespelet runt detta, inte minst de vackra båtarna som sakta glider fram! Pris från 5295 kr

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår:

Cykel, bubbel och båt X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingå

Cykelpaket - Från Motala till Söderköping X

Pris:

5 195

SEK

Antal

I paketet ingår:  Båtresa med M/S Kung Sverker från Mota

Cykelpaket - Från Söderköping till Motala X

Pris:

5 295

SEK

Antal

I paketet ingår:  3 dagars cykelhyra Söderköping-Mo

Cykelpaket - Linköping och Göta kanal

3-dagarspaket. Bo på Scandic City i Linköping, som ligger centralt beläget vid Stångån. Cykla längs Göta kanal mot Borensberg där ni äter lunch på klassiska Göta Hotell. Pris från 2895 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Götas lilla cykelpaket

2-dagarspaket. Cykla längs kanalen - ni väljer själva vägen. Ni äter god middag och bor på klassiska Göta Hotell. I paketet ingår cykelhyra, matsäckspaket och karta. Pris från 2195 kr.

Motala-Söderköping tur och retur!

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra Östgöta landsbygden. Övernattning i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro. Pris från 4395 kr.

Cykelpaket - Linköping och Göta kanal X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår:

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala, 

Götas lilla cykelpaket X

Pris:

2 195

SEK

Antal

I paketet ingår:  1 dags cykelhyra med start i Borensber

Motala-Söderköping tur och retur! X

Pris:

4 395

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 övernattning på Kapten Billes med

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap