Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ankommer ni till Madickens pittoreska Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i och njuta av charmiga butiker, mysiga restauranger och det rikskända Smultronstället, ett glasscafé utöver det vanliga! Ni checkar in på Korskullens camping i Söderköping och hämtar där ut era cyklar, som ni har i 2 dagar och får en Göta kanal cykelkarta. Vi rekommenderar en tur mot Norsholm, vill ni åka hela vägen så finns det en cykelbåt över sjön Asplången. Tillbaka på eftermiddagen finns tid att se och göra Söderköping. På kvällen äter ni 3-rätters middag på restaurang Håll Bar&kök kl. 18.00 vid hamnen/Göta kanal. 

Dag 2
Äter ni frukost och utrustade med matsäckspaket cyklar ni ut mot Mem - Göta kanals ostligaste utpost. Här finns ett mysigt café och restaurang samt möjlighet att bada! På kvällen finns det många mysiga restauranger att äta middag på. Hinner ni så tipsar vi om att gå en av Söderköpings alla roliga och spännande guideturer som finns under sommaren. Ni lämnar cyklarna på campingen på kvällen senast kl. 18.00. 

Dag 3
Frukost och sedan väntar hemresan eller kanske ett sista besök i mysiga Söderköping.

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap