Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni ankommer till Madickens pittoreska Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i och njuta av charmiga butiker, mysiga restauranger och det rikskända Smultronstället, ett glasscafé utöver det vanliga! Ni checkar in på Korskullens camping i Söderköping och hämtar där ut era cyklar, som ni har i 2 dagar. Med hjälp av vår app som ingår i paketet hittar ni tips på sevärdheter och en bra Göta kanalkarta för cykling. Vi rekommenderar en tur mot Norsholm, vill ni åka hela vägen så finns det en cykelbåt över sjön Asplången, båtbiljetten ingår i paketet. Tillbaka på eftermiddagen finns tid att se och göra Söderköping. På kvällen äter ni 3-rätters middag på restaurang Håll Bar & Kök kl. 18.00 vid hamnen och Göta kanal.

Dag 2
Ni äter frukost och utrustade med matsäckspaket cyklar ni ut mot Mem - Göta kanals ostligaste utpost. Här finns ett mysigt café och restaurang samt möjlighet att bada!
På kvällen finns det många mysiga restauranger att äta middag på. Hinner ni så tipsar vi om att gå en av Söderköpings alla roliga och spännande guideturer som finns under sommaren. Ni lämnar cyklarna på campingen på kvällen senast kl. 18.00.

Dag 3
Frukost och sedan väntar hemresan eller kanske ett sista besök i mysiga Söderköping.

Liknande paketresor

Skärgårdsidyllen Askersund och Åmmelången runt

3-dagarspaket. Spendera en dag i Askersund, på Stjernsunds slott och cykla sedan runt sjön Åmmelången. I paketet ingår övernattning i Askersund och Åmmeberg. Pris från 3695 kr

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår!

4-dagarspaket. Upplev det vackra östgötska landskapet. Motala, den medeltida staden Vadstena och mytomspunna Omberg - historia, natur och fantastisk mat! Pris från 4795 kr.

Vättern runt på 4 dagar

4-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Jönköping, Karlsborg och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern! Pris från 5495 kr.

Vättern runt på 8 dagar

8-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Gränna, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. Pris från 9495 kr.

Skärgårdsidyllen Askersund och Åmmelången runt X

Pris:

3 695

SEK

Antal

I paketet ingår: Entré och guidning på Stjernsund s

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår! X

Pris:

4 795

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi i Motala hamn,

Vättern runt på 4 dagar X

Pris:

5 495

SEK

Antal

I paketet ingår:

Vättern runt på 8 dagar X

Pris:

9 495

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på 

Åmmelången runt - cykelpaket i Bergslagsmiljö

2-dagarspaket. Bo på mysiga Hotel Montagne i Åmmeberg och cykla runt sjön Åmmelången. Det är en 34 km lång, lättcyklad tur på asfalterade landsvägar och fina grusvägar. Pris från 2249 kr,

Åmmelången runt - cykelpaket i Bergslagsmiljö X

Pris:

2 249

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotel

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap