Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Cykla längs den vackra sträckan Berg-Borensberg längs Göta kanal och njut av god mat på Göta Hotell och bo i residensstaden Linköping med domkyrka och slott!

Dag 1
Ni ankommer till Linköping och checkar in på Scandic City Linköping, som ligger centralt i Linköping vackert beläget vid Stångån! Ni har dagen på er att se Linköping med dess Domkyrka och slott och missa inte gamla Linköping och alla mysiga gamla hus från förra seklet! På kvällen avnjuter ni en 3-rätters middag på hotellets restaurang och mysiga veranda mot Stångån/Kinda kanal.

Dag 2
Ni äter frukost och åker sedan den korta turen till Berg, ni passerar Vreta Klosters historiska gamla kyrka på vägen, gör gärna ett stopp! Ni parkerar i hamnen i Berg och här på turistinformationen, hämtar ni era cyklar. Ni cyklar längs Göta kanal mot Borensberg, det är en fantastiskt vacker sträcka och ni kommer att se båtar åka förbi! Ni passerar musteriet Brunneby, när ni har 10% rabatt på era inköp!
Framme i Borensberg går ni till Göta Hotell där en sommarlunch väntar och passa även på att besök Götas Prylbod, där ni har 10% rabatt på era inköp.
Mätta och belåtna och efter att ha sett den lilla byn Borensberg och Östergötlands enda handdrivna sluss, cyklar ni tillbaka. Det finns möjlighet att lämna cyklarna här och ta bussen tillbaka till Berg (www.ostgotatrafiken.se).
På vägen passerar ni Ljungs slott från 1700-talet och ni cyklar längs Göta kanals fantastiska trädallé. Framme i Berg lämnar ni era cyklar och hinner med ett besök på Cloettas chokladfabrik som ligger i Berg/Ljungsbro! Ni tar sedan bilen tillbaka till ert hotell och efter en stunds vila rekommenderar vi en kväll i Linköping med dess stora restaurangutbud! Vill ni inte gå långt ligger Stångs Magasin granne med hotellet!

Dag 3
Frukost och utcheckning, sedan åker ni till Flygvapenmuseet där en entré ingår i paketet, här finns utställningar om flygets historia och inte minst kalla kriget och den spännande historien om den försvunna DC 3:an. Lunch eller fika kan ni äta på restaurang och café Calle C. Skulle ni vilja göra ert besök på Flygvapenmuseet dag 1 går det självklart lika bra!

Liknande paketresor

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping

2-dagarspaket. Besök pittoreska Söderköping och bo på Korskullens Camping. På kvällen åker ni med M/S Göta Lejon på en kvällskryssning på Göta Kanal och Sankt Anna skärgård. Pris från 1995 kr.

Cykel, bubbel och båt

2-dagarspaket. En komplett upplevelse av Göta kanal! Ni börjar er resa i Berg och cyklar mot Göta hotell i Borensberg. Där dricker ni bubbel, äter en 3-rätters middag och sover gott. Pris från 3195 kr.

Cykelpaket - Från Motala till Söderköping

4-dagarspaket. Att cykla och kryssa längs Göta Kanal är en upplevelse för livet! Njut av det böljande östgötska landskapet från Motala till Söderköping. Se 37 slussar och skådespelet runt detta. Pris från 5195 kr.

Cykelpaket - Från Söderköping till Motala

5-dagarspaket. Cykla från Söderköping till Motala och njut av det östgötska landskapet, se 37 slussar och skådespelet runt detta, inte minst de vackra båtarna som sakta glider fram! Pris från 5295 kr

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår:

Cykel, bubbel och båt X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingå

Cykelpaket - Från Motala till Söderköping X

Pris:

5 195

SEK

Antal

I paketet ingår: Båtresa med M/S Kung Sverker från Motala

Cykelpaket - Från Söderköping till Motala X

Pris:

5 295

SEK

Antal

I paketet ingår: 3 dagars cykelhyra Söderköping-Mota

Cykelpaket - Söderköping och Göta kanal

3-dagarspaket. Cykla längs Göta kanal och bo i Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i. Ni bor på Korskullens Camping och äter 3-rätters middag på restaurang Håll Bar & Kök. Pris från 2995 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Götas lilla cykelpaket

2-dagarspaket. Cykla längs kanalen - ni väljer själva vägen. Ni äter god middag och bor på klassiska Göta Hotell. I paketet ingår cykelhyra, matsäckspaket och karta. Pris från 2195 kr.

Motala-Söderköping tur och retur!

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra östgötska landsbygden. Övernattning i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro. Pris från 4395 kr.

Cykelpaket - Söderköping och Göta kanal X

Pris:

2 995

SEK

Antal

I paketet ingår:2 nätter i campingstug

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala,&n

Götas lilla cykelpaket X

Pris:

2 195

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 dags cykelhyra med start i Borensbergs

Motala-Söderköping tur och retur! X

Pris:

4 395

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 övernattning på Kapten Billes med

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap