Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Guidade turer och paket

Sverige har en rik kultur- och naturskatt med många historiska platser att besöka. Bästa sättet att lära sig om dessa platser är genom att gå en guidad tur. För att få en extra trevlig upplevelse, boka en paketresa. Kanske en historieupplevelse vid Göta kanal faller dig bäst i smaken? Eller en naturguidning på östgötarnas heliga berg, Omberg!

 
English Svenska

Hjo

Öringsafari i Hjo ån
Följ med på Öringsafari i Hjoåns dalgång. Under kvällen får du chans att se öringarna under deras lekvandring uppför Hjoån. Guidade turer arrangeras varje år från mitten av oktober till mitten av november. Välkommen! 

Pris 150 SEK
per person

Motala

Omberg, Ödeshög

Daglig guidning kl 12.00
Under våra öppettider vid Rökstenen Besökscentrum guidar vår personal om Rökstenen och utställningen. En kortare introduktionsguidning till område, en bra start på ditt besök!  

Pris 60 SEK
per person

Omberg - I Ellen Keys fotspår
Ellen Key levde i början av 1900-talet och var känd författare och pedagog. Vid 60 års ålder byggde hon sitt hem Strand vid foten av Omberg och vid Vätterns strand. Detta är en heldagsvandring på Omberg inkl. lunch, fika och guider

Pris från 750 SEK
per person

Endags aktivitet - Geocaching på egen hand
Äventyrslust, upptäckarglädje och naturupplevelse. Geocaching är en aktivitet där flera generationer kan samarbeta och ha roligt tillsammans. Med hjälp av GPS och våra instruktioner introducerar vi er för spelet geocaching och dolda skattgömmor, för en dag!

Pris 300 SEK 
per person

 
Klosterliljor vid Vadstena koster
Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart