Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Boka boende till Vätternrundan 2024!  

Nu laddar vi för världens största motionslopp på cykel - Vätternrundan 2024!
2024 års datum:
Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 100 km 8 juni, MTB-Vättern och Minivättern 9 juni, Vätternrundan 14-15 juni.
Här kan du boka boende till Vätternrundan. Det går också bra att kontakta oss så hjälper vi gärna till. Vi uppdaterar sidan ständigt med nya boenden.

Camping

Här hittar du camping-och ställplatser för två eller tre nätter centralt i Motala. Plats för husbil, husbil eller tält och parkeringsplats för bilen. 

Gruppförläggning

Sov tillsammans med andra i sovsal, antingen på golv eller i säng. Tillgång till WC, dusch, kök och i vissa fall parkering.

Hyr ett rum

Enkelrum eller dubbelrum i villa i centrala Motala, ni delar kök, badrum, parkering och cykelförråd med de andra som bor i villan.

Hyr en lägenhet

Här bor ni allt från 2 personer och uppåt i egen lägenhet som är utrustad med kök och badrum. I vissa fall cykelförråd och parkering.

Hyr en villa

Här bor ni tillsammans med er grupp själva i en villa centralt belägen i Motala. Ni har tillgång till kök, badrum och villans alla faciliteter.

Är ni en större grupp?

Här hittar ni boende för grupper med 10 personer eller fler. I villor, större lägenheter, gruppförläggning eller föreningslokal.

Praktisk information inför bokning

Här hittar ni allt praktiskt att veta om oss som bokar samt inför cykelloppen. Kontakta gärna oss så hjälper vi till!

Bokningsformulär

Här är ett bokningsformulär om du inte vill boka online. Du får då en bokningsbekräftelse och faktura per mail eller post. 

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap