Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni ankommer till Motala. Passa på att shoppa i de mysiga butikerna kring stora torget. I Motala hamn ligger det berömda motormuseet med massor att se, entré ingår i paketet. I paketet ingår även entré till Vätternakvariet i gamla tullkammaren där ni kan se och lära om Vätterns alla fiskar. Ni sover gott på klassiska Motala Stadshotell som ligger vid Stora Torget och på kvällen kl. 18.30 äter ni 2-rätters middag på Hamnkrogen med utsikt över Motalas hamninlopp.  

Dag 2
Efter frukost åker ni en härlig kryssningstur på Göta kanal som går tvärs genom Sverige, känt som Sveriges blå band! M/S Kung Sverker avgår kl. 10.30 från Motala hamn till Borensberg och är tillbaka i Motala kl. 15.30. Under turen slussar ni i den berömda slusstrappan i Borenshult, Göta kanals näst längsta slusstrappa med 5 slussar och 15 meters fallhöjd. Ombord på båten serveras en god lunch med kaffe och kaka. Under ert stopp i mysiga kanalorten Borensberg rekommenderar vi att ni ser den handdrivna slussen.

Dag 3
Efter en god frukostbuffé avslutar ni ert Motalabesök för denna gång. Om ni inte har hunnit besöka museerna går det bra att gör det den här dagen. 

Val av lunch ombord på M/S Kung Sverker
Under båtresan serveras lunch och ni kan då välja mellan inkokt lax, fläskfilé och ett vegetariskt alternativ. Meddela era val vid bokning.

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap