Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni ankommer till cykelstaden Motala och checkar in på Råssnäs campingplats, vackert beläget nära sjön Vättern med möjlighet att bada. På campingen får barnen var sin roligt välkomstpåse! På kvällen ingår en härlig grillbuffé på Restaurang Nostalgi i Motala hamn. Folkfesten är igång och på startområdet finns mycket att handla och titta på.

Dag 2
Efter frukost, som ni äter på Hotell Nostalgi rekommenderar vi en tur på startområdet och en guidad tur Vätternrundan - bakom kulisserna som avslutas med att ni träffar Vättis. Turen går kl. 11.00 och kl. 14.00.  Lunch ingår på mässområdet där ni kan välja mellan olika alternativ. Middag äter ni på egen hand.

Dag 3
Efter frukost, som ni äter på Hotell Nostalgi finns tid för ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet som båda ligger i hamnen. Sedan en tur på startområdet igen och passa på att cykla Minivättern, anmälan och betalning på plats. Under lördagen är det start för Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 100 km. Under söndagen är det start för Minivättern och MTB-Vättern.

I parken finns Skoj med hoj, en rolig lekpark och i Motala finns flera möjligheter till långgrunda bad i Vätterns rena och klara vatten. I Motala hamn är inloppet till Göta kanal med en liten sluss och möjlighet att promenera längs Göta kanal. Ca. 1 km in på kanalsträckan ligger kanalbyggaren Baltzar von Platens familjegrav.

Liknande paketresor

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Familjepaket i Motala 7-8 eller 8-9 juni

2-dagarspaket. Ett roligt familjepaket med övernattning på Hotell City 7-8 eller 8-9 juni. I paketet ingår lunch, grillbuffé, guidad tur och entré till Motormuseet och Vätternakvariet. Pris från 6995 kr.

Motala-Söderköping tur och retur!

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra östgötska landsbygden. Övernattning i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro. Pris från 4395 kr.

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår!

4-dagarspaket. Upplev det vackra östgötska landskapet. Motala, den medeltida staden Vadstena och mytomspunna Omberg - historia, natur och fantastisk mat! Pris från 4795 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala,&n

Familjepaket i Motala 7-8 eller 8-9 juni X

Pris:

6 995

SEK

Antal

Priset gäller 2 vuxna och 2 barn (0-3 år gratis, 4-12 år barnpris). Välj ej antal personer.&n

Motala-Söderköping tur och retur! X

Pris:

4 395

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 övernattning på Kapten Billes med

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår! X

Pris:

4 795

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi i Motala hamn,

Träningshelg inför cykelloppen 2024

3-dagarspaket. Den här helgen förbereder dig inför cykelloppen i Motala på bästa sätt, du får tips om vad som väntar och hur du rent praktiskt förbereder dig. Pris från 3195 kr.

Vättern runt på 4 dagar

4-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Jönköping, Karlsborg och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern! Pris från 5495 kr.

Vättern runt på 7 dagar

7-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. Pris från 8495 kr.

Träningshelg inför cykelloppen 2024 X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingår:2 nätters övernattning med frukost på Hot

Vättern runt på 4 dagar X

Pris:

5 495

SEK

Antal

I paketet ingår:

Vättern runt på 7 dagar X

Pris:

8 495

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Best

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap