Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Den härliga cykelturen tar er genom det vackra östgötska landskapet och runt sjön Boren!
Under resan får ni uppleva vacker natur, god mat, spa och trevliga övernattningar!

Dag 1 
Ni cyklar södra sidan om sjön Boren med start i Borensbergs där ni hämtar cyklarna, matsäckspaket och vägbeskrivning på Kaffeteriet i Borensbergs hamn. Bilen kan ni parkera i hamnen. Under er cykeltur rekommenderar vi en kort avstickare till Ekebyborna kyrka, Ulvåsa slott och Birgittas udde. Ruinerna av Heliga Birgittas hem - det gamla Ulvåsa ger en härlig utsikt över Boren! Ni cyklar sedan till Motala där ni bor på Hotell Nostalgi i hamnen. I Motala finns ett trevligt utbud av affärer, restauranger/pubar. Glöm inte att besöka Motala Motormuseum i hamnen.

Dag 2 
Efter frukost rekommenderar vi ett besök på Göta kanalutställningen ”Från idé till verklighet” i Gamla Motala Verkstad som ligger längs er väg. Ni cyklar norra sidan om sjön Boren till Högby Spa. Sträckan är ca. 14 km. Där checkar ni in och njuter av en härlig spadag på Högby. Ni har tillgång till spaavdelningen med te och fruktbuffé. Lån av handduk och morgonrock ingår. På eftermiddagen väntar gott eftermiddagsfika och en god 3-rättersmiddag på kvällen. 

Dag 3 
Efter frukost får ni med er matsäckspaket från Högby och cyklar tillbaka till Borensberg, ca. 5,5 km. Ni hinner även cykla en tur längs klassiska Göta kanal. Vi rekommenderar ett besök på Brunneby Musteri, där ni har 10% rabatt. Ni återlämnar cyklarna på Kaffeteriet i Borensbergs hamn senast kl. 18.00.

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap