Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Dag 1 
Ni cyklar södra sidan om sjön Boren med start i Borensbergs där ni hämtar cyklarna och matsäckspaket på Kaffeteriet i Borensbergs hamn från kl.10. Bilen kan ni parkera i hamnen. Under er cykeltur rekommenderar vi en kort avstickare till att upptäcka Ekebyborna kyrka, Ulvåsa slott och Birgittas udde. Ruinerna av Heliga Birgittas hem - det gamla Ulvåsa ger en härlig utsikt över Boren! Ni cyklar sedan till Motala där ni bor på Hotell Nostalgi i hamnen. I Motala finns ett trevligt utbud av affärer, restauranger/pubar.  Glöm inte att besöka Motala Motormuseum i hamnen och Göta kanalmuseet i Gamla Motala Verkstad, båda ingår i erat paket. 

Dag 2 
Efter frukost cyklar ni ut ur Motala förbi Borenshult slussar och vidare längs norra sidan om sjön Boren till Högby Spa. Här checkar ni in och njuter av en härlig spadag på Högby. Ni har tillgång till spaavdelningen med te och fruktbuffé, lån av handduk och morgonrock ingår. Om ni önskar kan ni förboka någon behandling, se www.spa.hogbygard.se. På eftermiddagen väntar gott eftermiddagsfika och en god 3-rättersmiddag på kvällen. 

Dag 3 
Efter frukost utrustade med matsäckspaket från Högby, cyklar ni tillbaka till Borensberg och hinner cykla en tur längs klassiska Göta kanal. Vi rekommenderar ett besök på Götas Prylbod och Brunneby Musteri, där ni har 10% rabatt. Ni lämnar åter cyklarna på Kaffeteriet i Borensbergs hamn senast kl.18. 

Enkelrumstillägg kostar 450 kr/natt. Meddela detta vid bokning så fakturerar vi tillägget.

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap