Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor. Saknas din fråga kan du höra av dig till
oss på info@sveciatravels.se eller 0141-20 99 00.

När blir min bokning bindande?

Din bokning blir bindande när vi har bekräftat bokningen med bokningsbekräftelse. Vi förbehåller oss dock rätten att vid fullbokning hos våra underleverantörer, som vid bokningstillfället ej kommit till vår kännedom, kunna erbjuda alternativa datum. I dessa fall har ni som kund alltid rätten att tacka nej och erhålla full återbetalning. Detta gäller vid paketbokningar, vid evenemangsbokningar är er bokning bindande när ni har fått er bokningsbekräftelse och betalat.

    Behöver jag en biljett till båt och guidade turer?

Er bokningsbekräftelse är er biljett och den ska kunna visas upp när ni checkar in på hotell, stiger på båten, hämtar cyklar eller går en guidad tur. All information så som adresser och tidsplan finner ni i resplanen som vi skickar till er en vecka före ankomst. 

Tillgänglighet

Kontakta oss med frågor kring tillgänglighet på hotell, båtar, guidade turer mm. Så hjälper vi gärna till. Det är olika möjligheter på olika platser. 

Vart kan jag parkera när jag åker båt eller cyklar?

I Motala finns det gratisparkering vid Järnvägsstationen och betalparkering i hamnen. I Berg finns det betalparkering i hamnen. I Borensberg finns det gratisparkering i hamnen. 
I Söderköping parkerar ni er bil vid Korskullens camping där ni hämtar era cyklar. I Karlsborg, Sjötorp och Töreboda finns betalparkering i hamnen. 
Observera att antalet parkeringar minskar under Vätternrundan och att framkomsten i Motala centrum begränsas.

Resa med barn och djur

Åldersgränser paket: 
Våra paketpriser gäller per person från 13 år och uppåt, är man mellan 5 och 12 år har vi ett barnpris. För barnpris på respektive paket kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till med rekommendationer för lämpliga barnpaket.  

Djur:
Tyvärr är det svårt att resa med djur på våra paket. Kontakta oss så försöker vi hjälpa till i den mån vi kan.

Poppelgatan 8, vårt kontor

Vi finns på Poppelgatan 8 i centrala Motala. Det finns möjlighet att parkera på gatan utanför oss.
Ni når oss på telefon 0141-20 99 00 eller mail info@sveciatravels.se
Varmt välkomna!

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap