Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Ska du cykla något av Vätternrundans lopp – vad roligt! Den här helgen förbereder dig på bästa sätt, du får tips om vad som väntar och hur du rent praktiskt förbereder dig. Ni sover gott på Hotell Nostalgi City beläget mitt i centrala Motala med trevliga affärer och restauranger. På hotellet finns möjlighet att förvara cyklarna.

Fredag
Ankomst till Motala, med möjlighet att checka in från kl. 14.00. I paketet ingår ett besök på Motala Motormuseum och en guidad tur i er app, vi följer med er och berättar om Vätternrundans historia och vi tar er med på en kort promenad i startområdet! I appen har ni också en intervju med Anna och Andreas från Vätternrundan som berättar allt praktiskt ni behöver veta. Kl. 18.30 äter ni 2-rätters middag på Hamnkrogen. Övernattning på Hotell Nostalgi City.

Lördag
Frukost serveras från kl. 07.00-10.00 och det är sedan dags för cykling. Ni får karta och tips på olika rundor med olika längd. Hotellet skickar med ett matsäckspaket.
Kl. 18.30 äter ni 3-rätters middag på Restaurang Nostalgi i Motala hamn. Övernattning på Hotell Nostalgi City.

Söndag
Ni äter frukost och samlas sedan kl. 8.45 vid Vätternrundans kontor för en tur med MAIF cyklisterna. Ni cyklar en väl anpassad runda med MAIFs rutinerade cykelledare, det finns olika grupper anpassade efter önskad fart och erfarenhet. Under turen görs ett stopp, här har ni möjlighet att handla fika. Ni är tillbaka senast kl. 14.00. Ni får behålla era rum till kl. 15.00 för att kunna byta om och duscha efter cykelturen, om så önskas.

Nästa gång du besöker Motala är det dags för ditt riktiga lopp, vi ses i målet!

Liknande paketresor

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Familjepaket i Motala 7-8 eller 8-9 juni

2-dagarspaket. Ett roligt familjepaket med övernattning på Hotell City 7-8 eller 8-9 juni. I paketet ingår lunch, grillbuffé, guidad tur och entré till Motormuseet och Vätternakvariet. Pris från 6995 kr.

Familjepaket med campingplats 7-9 juni

3-dagarspaket. Bo på campingplats Råssnäs vackert beläget vid Vättern med möjlighet att bada. I paketet ingår lunch, grillbuffé, guidad tur och entré till museum. Pris från 5495 kr.

Motala-Söderköping tur och retur!

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra östgötska landsbygden. Övernattning i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro. Pris från 4395 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala,&n

Familjepaket i Motala 7-8 eller 8-9 juni X

Pris:

6 995

SEK

Antal

Priset gäller 2 vuxna och 2 barn (0-3 år gratis, 4-12 år barnpris). Välj ej antal personer.&n

Familjepaket med campingplats 7-9 juni X

Pris:

5 495

SEK

Antal

Priset gäller 2 vuxna och 2 barn (0-3 år gratis, 4-12 år barnpris). Välj ej antal personer.&n

Motala-Söderköping tur och retur! X

Pris:

4 395

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 övernattning på Kapten Billes med

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår!

4-dagarspaket. Upplev det vackra östgötska landskapet. Motala, den medeltida staden Vadstena och mytomspunna Omberg - historia, natur och fantastisk mat! Pris från 4795 kr.

Vättern runt på 4 dagar

4-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Jönköping, Karlsborg och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern! Pris från 5495 kr.

Vättern runt på 7 dagar

7-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. Pris från 8495 kr.

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår! X

Pris:

4 795

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi i Motala hamn,

Vättern runt på 4 dagar X

Pris:

5 495

SEK

Antal

I paketet ingår:

Vättern runt på 7 dagar X

Pris:

8 495

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Best

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap