Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Läs om årets 1:a Adventsvärd 2021

Vår 1:a Adventsvärd är Sanna Lindell , som arbetar som kock hos oss på Göta Hotell. Sanna arbetar även på Förskolan Rödbäcken i Motala, där hon förser barn och pedagoger med god mat! Hos oss på Göta är Afternoon Tea, Sannas specialitet. Allt som är pyssligt och att dekorera gillar Sanna, och särskilt Adventstiden och jul. Så ni som kommer till oss på Afternoon Tea i Advent kommer att få njuta av Sannas alster! Följ gärna Sannas välbesökta Instagram – sannaspicknickkorg.

Hur ska julen firas hos dig?
- Vi är hemma hos oss i Motala, och firar jul. Var annat år firar vi med hela släkten och var annat år med bara familjen, och i år är det en familjejul! Det ska bli så mysigt, jag ska dekorera vårt uterum och skämma bort familjen med massa julgott!

Favorit på julbordet?

Min mammas köttbullar. Vi har en specialitet i vår familj med en "Philadelphiatårta" med svart stenbitsrom och salta kex som alltid serveras på Julaftonskvällen.

Bästa grötrimmet?

Den som denna mandel finna, kommer nog ett hjärta vinna!

Bästa julmusiken?

Jag tycker om Michael Bublé.

Bästa julgranspyntet?

Ljusslingor.

Vad önskar du dig julklapp?

En marmorplatta att temperera choklad med.

Vad önskar du dig för 2022?

Jag önskar att alla i familjen får ett bra år och att alla får vara friska. Vi har en student att se fram emot.

På Göta hoppas jag att det blir en spännande säsong med god mat & dryck och många härliga gäster!

Så vill jag önska mina arbetskamrater, barnen på Rödbäcken, familjen och alla våra gäster – en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap