Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni kommer till Göta Kanals huvudstad Motala och checkar in på Hotell Nostalgi i Motala hamn. Ni har den fina hamnen att strosa i och kan även ta en tur till Stora Torget med mysig shopping i butikerna runt omkring. I paketet ingår ett besök på Motormuseet beläget i Motala Hamn. Här kan hela familjen uppleva en nostalgiresa. En unik samling med bilar, MC, mopeder, tidsenliga kläder, möbler och en rolig samling tv-och radioapparater och telefoner! På kvällen väntar hotellets goda grillbuffé på Restaurang Nostalgi med utsikt över hamninloppet och Vättern!

Dag 2
Ni börjar dagen med frukostbuffé på hotellet och stiger sedan ombord M/S Kung Sverker, som avgår kl. 10.30 från Motala hamn. Ni åker via Gamla Motala Verkstad och den berömda slusstrappan i Borenshult över sjön Boren till den lilla kanalorten Borensberg. Under resan guidar kaptenen och berättar om Göta kanal och dess fantastiska historia. Ni passerar även Baltzar von Platens grav på vägen. I Borensberg har ni tid att se den lilla kanalorten och den handdrivna slussen. Gör gärna ett besök på Götas Prylbod, där ni har 10% rabatt! Lunch ombord på M/S Kung Sverker ingår i paketet. Kl. 15.30 kommer ni tillbaka till Motala hamn, då tar ni er bil och åker till Vadstena (ca. 20 minuters resa). Ni ankommer till Vadstena och checkar in på Starby Hotell. Ett trevligt hotell med restaurang och en fin sommarträdgård. Vid hotellet finns gratis parkering. På kvällen väntar en 3-rätters middag på hotellets restaurang.

Dag 3
Efter frukosten tillbringar ni dagen i Vadstena! I paketet ingår en tur med Rundturståget. Här får ni en bra översikt av allt man kan se i Vadstena, allt från medeltida kloster till Vasa slott! Turen guidar er genom Vadstenas historia och tar ca. 30 minuter. Tåget går varje dag kl. 11-16. Under hela ert paket har ni vår Göta kanal och Vadstena-app med resehandling och tips på saker att se och uppleva! 
På Starby Hotell kan vi hjälpa er att boka till spapaket.

Liknande paketresor

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping

2-dagarspaket. Besök pittoreska Söderköping och bo på Korskullens Camping. På kvällen åker ni med M/S Göta Lejon på en kvällskryssning på Göta Kanal och Sankt Anna skärgård. Pris från 1995 kr.

Cykel, bubbel och båt

2-dagarspaket. En komplett upplevelse av Göta kanal! Ni börjar er resa i Berg och cyklar mot Göta hotell i Borensberg. Där dricker ni bubbel, äter en 3-rätters middag och sover gott. Pris från 3195 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Ett nostalgiskt Göta kanal paket

2-dagars paket. Bli en riktig Göta kanal kännare och åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg t/r. Ni äter och sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn. Pris från 2225 kr.

Cykel och kryssning med räkfrossa i Söderköping X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår:

Cykel, bubbel och båt X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingå

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala,&n

Ett nostalgiskt Göta kanal paket X

Pris:

2 225

SEK

Antal

I paketet ingår:

Göta kanal och Omberg - vandringslyx vardag

3-dagarspaket. Vandra längs Göta kanal och på Omberg. Ni bor på Göta Hotell och Ombergs Turisthotell och njuter av vacker natur, goda middagar och vandring med matsäckspaket. Pris från 3995 kr.

Göta kanalkryssning och skärgårdsidyllen Askersund

3-dagarspaket. Kryssa med M/S Kung Sverker på Göta kanal och bo på Hotell Nostalgi i Motala och Garvaregården i Askersund. I paketet ingår entré till Motala Motormuseum och Stjernsunds slott. Pris från 3595 kr.

Götas kanalpaket

2-dagarspaket. En härlig upplevelse på Sveriges blå band! Bo på klassiska Göta Hotell och åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag! Pris från 3295 kr.

Götas lilla vandringspaket

2-dagars paket. Att vandra längs Göta kanal på våren och sommaren är en fantastisk upplevelse! Sov och ät gott på klassiska Göta Hotell och njut av deras goda matsäckspaket. Pris från 1995 kr.

Göta kanal och Omberg - vandringslyx vardag X

Pris:

3 995

SEK

Antal

I paketet ingår: 

Göta kanalkryssning och skärgårdsidyllen Askersund X

Pris:

3 595

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nos

Götas kanalpaket X

Pris:

3 295

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Göta Hotell, del i

Götas lilla vandringspaket X

Pris:

1 995

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Göta Hotell,

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap