Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
Ring 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Dag 1
Ni ankommer till cykelstaden Motala och checkar in på Hotell City från kl. 15.00. Barnen checkar in och får en välkomstpåse. På kvällen ingår en härlig grillbuffé på Restaurang Nostalgi i Motala hamn. Folkfesten är igång och på startområdet finns mycket att handla och titta på.

Dag 2
Efter frukost rekommenderar vi en tur på startområdet och den guidad turen "Vätternrundan - bakom kulisserna" som avslutas med att ni träffar Vättis. Turen går kl. 11.00 och kl. 14.00. Lunch ingår på mässområdet där ni kan välja mellan olika alternativ. I paketet ingår ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet som båda ligger i hamnen och har generösa öppettider hela helgen.

Under lördagen är det start för Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 100km. Under söndagen är det start för Minivättern och MTB-Vättern.
I parken finns Skoj med hoj, en rolig lekpark och i Motala finns flera möjligheter till långgrunda bad i Vätterns klara vatten. I Motala hamn finns inloppet till Göta kanal med en liten sluss och möjlighet att promenera längs kanalen. Ca 1 km in på kanalsträckan ligger kanalbyggaren Baltzar von Platens familjegrav.

Liknande paketresor

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta Kanal, med start och mål i Vätternrundans huvudstad Motala! Pris från 2895 kr

Familjepaket med campingplats 7-9 juni

3-dagarspaket. Bo på campingplats Råssnäs vackert beläget vid Vättern med möjlighet att bada. I paketet ingår lunch, grillbuffé, guidad tur och entré till museum. Pris från 5495 kr.

Motala-Söderköping tur och retur!

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra östgötska landsbygden. Övernattning i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro. Pris från 4395 kr.

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår!

4-dagarspaket. Upplev det vackra östgötska landskapet. Motala, den medeltida staden Vadstena och mytomspunna Omberg - historia, natur och fantastisk mat! Pris från 4795 kr.

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad X

Pris:

2 895

SEK

Antal

I paketet ingår: Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi City i Motala,&n

Familjepaket med campingplats 7-9 juni X

Pris:

5 495

SEK

Antal

Priset gäller 2 vuxna och 2 barn (0-3 år gratis, 4-12 år barnpris). Välj ej antal personer.&n

Motala-Söderköping tur och retur! X

Pris:

4 395

SEK

Antal

I paketet ingår: 1 övernattning på Kapten Billes med

Slätten & Vättern - i Tjejvätterns fotspår! X

Pris:

4 795

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Hotell Nostalgi i Motala hamn,

Träningshelg inför cykelloppen 2024

3-dagarspaket. Den här helgen förbereder dig inför cykelloppen i Motala på bästa sätt, du får tips om vad som väntar och hur du rent praktiskt förbereder dig. Pris från 3195 kr.

Vättern runt på 4 dagar

4-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Jönköping, Karlsborg och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern! Pris från 5495 kr.

Vättern runt på 7 dagar

7-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. Pris från 8495 kr.

Träningshelg inför cykelloppen 2024 X

Pris:

3 195

SEK

Antal

I paketet ingår:2 nätters övernattning med frukost på Hot

Vättern runt på 4 dagar X

Pris:

5 495

SEK

Antal

I paketet ingår:

Vättern runt på 7 dagar X

Pris:

8 495

SEK

Antal

I paketet ingår:Övernattning med frukost på Best

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap