Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

7 oktober
Guidad vandringstur till Birgittas udde vid sjön Boren. I år är det 650 år sedan den heliga Birgitta dog i Rom. Den heliga Birgitta är ett av Sveriges två kvinnliga helgon. Vi berättar om hennes spännande liv via Vadstena, Alvastra och om hur hon grundade en helt ny klosterorden, samt om hennes liv som maka och mor på Ulvåsa.

Välj mellan att checka in på Högby Spa på fredagen eller lördagen. Den guidade turen går på lördagen kl. 11.00 eller kl. 14.00. Vandringen ut till udden tar ca 40 min och på den vackra, rofyllda plats där heliga Birgitta levde som maka och mor njuter ni av matsäcken. Ni vandrar tillsammans med andra och guidas om heliga Birgittas liv i borgen på udden och hör om det medeltida Östergötland. Totalt tar vandringen ca. 2-3 timmar.

Incheck på fredagen 6 oktober
Om ni väljer att checka in på Högby Spa på fredagen njuter ni då av en härlig spadag. Det är möjligt att checka in från kl. 15.00. På eftermiddagen väntar gott eftermiddagsfika och en god 3-rättersmiddag på kvällen. I paketet har ni tillgång till spaavdelningen med te och fruktbuffé, lån av handduk och morgonrock. Efter frukost på lördagen finns det tid att njuta av spa-avdelningen till utcheck. Ni får med er ert matsäckspaket och åker vidare till guidningen. Vägbeskrivning finns på Högby Spa. På er väg hem rekommenderar vi ett besök på Brunneby Musteri, där ni har 10% rabatt.

Incheck på lördagen 7 oktober
Om ni väljer att checka in på Högby Spa på lördagen finns ert matsäckspaket på plats vid vandringens start. Efter vandringen åker ni till Högby Spa för njuta av en härlig spadag. Ni har tillgång till spaavdelningen med te och fruktbuffé, lån av handduk och morgonrock. På eftermiddagen väntar gott eftermiddagsfika och en god 3-rättersmiddag på kvällen. Efter frukost på söndagen finns tid att njuta av spa-avdelningen till utcheck kl 11:00. På er väg hem rekommenderar vi ett besök på Brunneby Musteri, där ni har 10% rabatt.

Meddela val av tid för guidningen vid bokning. 

Liknande paketresor

Inga resor hittades

Poppelgatan 8   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap