Boka ditt boende online för cykelloppen 2018! 

Boka boende för Tjej- och Halvvättern 9-10 juni, Vätternrundan 15-16 juni.

Motalaborna öppnar då sina hem och hyr ut villor/hus, lägenheter, stugor, rum i villor/hus, parkeringsplats för husbilar med mera. Beroende på sällskapets storlek bor man själv eller delar med andra. Välj att bo centralt, nära start och mål eller i lugnet på landsbygden. Förutom boende ingår tillgång till parkering och möjlighet att ställa cykeln i förråd. Det finns även boende på campingplatser och gruppförläggningar för större sällskap.

Boka online nedan eller kontakta oss, så hjälper vi gärna till. 

OBS: Ange "Vätternrundan" som sökområde, då får ni upp allt som är ledigt!

Välkomna att boka! 

Tjejvätternpaketet
Tjejvättern är ett spännande lopp för cyklister på alla nivåer. Åk själveller ta med hela tjejgänget på en kul utmaning i vacker miljö. Sov över och ät en god middag på anrika Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn!

Pris från 1800 SEK
per person

Bo på Ombergs Golf Resort inför och under ditt lopp!
På Ombergs Golf bor du i härliga hotellrum i en underbar miljö nära till Omberg och Vättern! Här kan du bo både inför och under Vätternrundan, Tjejvättern, Halvvättern och MTB-Vättern!

Pris från 525 SEK
per person


Boka en hytt ombord på Eric Nordevall II
Bo i en hytt på hjulångaren när den ligger vid kaj i Motala hamn under Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan! Välkommen ombord för en natt i detta historiska boende!

Pris från 798 SEK
per person

Svecia Travels bokningsvillkor

Träna inför Vätternrundan, Tjejvättern eller Halvvättern!
På Hässleby gård i Rogslösa bor ni nära Vättern, Omberg och perfekta cykelvägar! Ta med cykelgänget och träna inför loppet tillsammans så är ni väl förberedda inför Vätternrundan 2018!

Läs mer och boka här!