Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan


Boka ditt boende online för cykelloppen 2017!

 

Boka boende för Tjej- och Halvvättern 10-11 juni, Vätternrundan 16-17 juni.

Var gärna ute i god tid! 

Motalaborna öppnar då sina hem och hyr ut villor/hus, lägenheter, stugor, rum i villor/hus, parkeringsplats för husbilar med mera. Beroende på sällskapets storlek bor man själv eller delar med andra. Välj att bo centralt, nära start och mål eller i lugnet på landsbygden. Förutom boende ingår tillgång till parkering och möjlighet att ställa cykeln i förråd. Det finns även boende på campingplatser och gruppförläggningar för större sällskap.

Boka online nedan eller kontakta oss, så hjälper vi gärna till.OBS: Ange "Vätternrundan" som sökområde, då får ni upp allt som är ledigt!

Välkomna att boka!

 

Träna och bo längs Tjejvättern-sträckan
Bo på Hässleby gård, en liten herrgård i Rogslösa, belägen ett stenkast från Tjejvätterns bana och träna inför ditt lopp! Lägg upp din träning på det sätt som passar dig. Upp på Omberg och runt på östgötaslätten finns goda förutsättningar för cykel-träning på olika nivåer. 

Pris från 650 SEK
per person

 

Tjej/Halvvättern och Vätternrundanpaket på
Ombergs Turisthotell
Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 2590 SEK per person

Tjejvätternpaket med boende
på Medevi
brunn
Boka din startplats till Tjejvättern och boende i ett! Åk själv eller ta med hela tjejgänget på en kul utmaning i vacker miljö. Sov gott på Medevi brunn och njut av den harmoniska omgivningen kring Nordens äldsta hälsobrunn!

Pris från 1470 SEK per person

Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart