Boka ditt boende online för cykelloppen 2019! 

Här hittar du olika boenden till Tjej- och Halvvättern 8-9 juni och Vätternrundan 14-15 juni.

Motalaborna öppnar då sina hem och hyr ut villor/hus, lägenheter, stugor, rum i villor/hus, parkeringsplats för husbilar med mera. Beroende på sällskapets storlek bor man själv eller delar med andra. Välj att bo centralt, nära start och mål eller i lugnet på landsbygden. Förutom boende ingår tillgång till parkering och möjlighet att ställa cykeln i förråd. Det finns även boende på campingplatser och gruppförläggningar för större sällskap.

Har du några specifika önskemål, kontakta oss så hjälper vi gärna till. 

OBS: Ange "Vätternrundan" som sökområde, då får ni upp allt som är ledigt!

Välkomna att boka! 

Tjej/Halvvättern och Vätternrunda - paket
Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 2780 SEK
per person

Svecia Travels bokningsvillkor

Träna inför Vätternrundan, Tjejvättern eller Halvvättern!
På Hässleby gård i Rogslösa bor ni nära Vättern, Omberg och perfekta cykelvägar! Ta med cykelgänget och träna inför loppet tillsammans så är ni väl förberedda inför Vätternrundan 2019!

Läs mer och boka här!


Bo på Bastedalens herrgård 
Bastedalens herrgård ligger mellan Motala och Askersund vid Vätterns skärgård. Här bor ni i personligt inredda rum eller lägenheter och kan njuta av en stor vacker trädgård. Här kan ni även hyra båt och ge er ut på en fisketur! 
Perfekt plats för familjen att bo medan du själv cyklar Vätternrundan. 

Läs mer och boka här!