Vårpaket

Här hittar du härliga vårupplevelser såsom vandringspaket i Tjällmo, valborgspaket på Medevi Brunn under Norra Vätterns konstrunda och vårguidningar på Omberg. Se till att ta dig ut och njut av vårens ljusa härliga dagar!

Vandringspaket på Ombergs Turisthotell
Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé i restaurangen. Boka ett Vandringspaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 1685 SEK
per person och natt

Bo på Medevi Brunn under Konstrundan!
Njut av lugnet på anrika Medevi Brunn under valborgshelgen då Norra Vätterns konstrunda går av stapeln. Förutom konstrundans utställare kan du uppleva härliga skogspromenader,  vandringsleder & välkomponerade måltider.  Valborgsmässoafton firas på Medevi Brunn med traditionsenlig våreld och talare. I paketet ingår även en lott per person till Konstlotteriet!

Pris från 1100 SEK
per person

Tjällmo hembygdsgård och museum

Från skog till bord i Tyleskog
Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien. Bo och ät gott på anrika Tjällmo Gästgifvaregård!

Pris från 2120 SEK
per person

Medevipaketet
Njut av lugnet på Medevi, härliga skogspromenader och välkomponerade måltider! I paketet ingår en 2-rätters middag, boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé! Missa inte att besöka Medevi brunn under Norra Vätterns konstrunda den 28/4 till 1/5!

Pris från 1100 SEK
per person

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor