Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Karin Käverö & Lotta Karlsson

 

Resegarantilagen

Vi har en resegaranti ställd hos Kammarkollegiet!
Resegarantin är ett skydd för dig och innebär att
du kan söka ersättning om din resa ställs in eller
avbryts.

Kontakta  Kammarkollegiet för mer information på 
tel 08-700 08 00

Välkommen till oss på Svecia Travels!

Verkligen roligt att du valt att undersöka vad vi kan erbjuda!

Svecia Travels AB är en bokningsbyrå med målsättning att ”paketera” hela Sverige för både svenska och utländska resenärer. Vi erbjuder roliga, trevliga, kulturella, spännande, goda och historiska upplevelser i vårt vackra land, med start i Vätterbygden.

Bolaget bildades 2010 och ägs av ”direktörskorna" Lotta Karlsson och Karin Käverö. Svecia Travels AB har sitt säte i Motala.  Lotta och Karin har en gedigen bakgrund inom turism och besöksnäring och har arbetat ihop sedan 2002. De kommer senast från Upplevelse Motala, där Lotta var turistchef och Karin var turistbyråföreståndare. Under vår tid där vann Upplevelse Motala år 2005, titeln ”Sveriges bästa turistbyrå”.

Svecia Travels AB arbetar med bokningssystemet Citybreak och förutom paketering ingår även grupparrangemang, logiförmedling till evenemang och föredrag/föreläsningar inom turism i vår verksamhet. Vi arbetar med entreprenörer inom turism, handel och besöksnäring och våra kunder är svenska och utländska turister.

Sedan 2013 har vi ett Runt Vättern sammarbete tillsammans med Sahlén & CO där vi arbetar med en tidning, hemsida och entreprenörs samverkan i samråd med alla Vättern kommuner och sammarbetspartners. Läs mer på vattern.se

Våra sammarbetspartners är Göta Kanalbolag AB med tillhörande kanal kommunerRunt Vättern med tillhörande Vättern kommuner, Tiveden, Vätternrundan och Östgötamat.

Vi har styrelseuppdrag i Motala Hamnråd och Forsviks Varv. Vi sitter även med i Vätternvårdsförbundet och Göta kanals marknadsråd. 


 

 

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här:


Detta är våra samarbetspartners

 
Senast publicerad: 160522 | Powered by SiteSmart