Karin Käverö & Lotta Karlsson

Resegarantilagen

Vi har en resegaranti ställd hos Kammarkollegiet!
Resegarantin är ett skydd för dig och innebär att  du kan söka ersättning om din resa ställs in eller avbryts.

Kontakta  Kammarkollegiet för mer information på 
tel 08-700 08 00

Välkommen till oss på Svecia Travels!

Verkligen roligt att du valt att undersöka vad vi kan erbjuda!

Svecia Travels AB är en bokningsbyrå med målsättning att ”paketera” delar av Sverige för både svenska och utländska resenärer. Vi erbjuder roliga, trevliga, kulturella, spännande, goda och historiska upplevelser i vårt vackra land, med start i Vätternbygden.

Vi driver även STF vandrarhemmet Stocklycke på Omberg. Från och med sommaren 2017, har vi fått uppdrag av Tillväxt Motala att vara en förstärkt, bemannad InfoPoint i Motala hamn. På vår butik Tullkammaren i Motala  kommer turisterna att få möta turistinformatörer varje dag kl. 10-18 under juni-augusti.

Bolaget bildades 2010 och ägs av ”direktörskorna" Lotta Karlsson och Karin Käverö. Svecia Travels AB har sitt säte i Motala.  Lotta och Karin har en gedigen bakgrund inom turism och besöksnäring och har arbetat ihop sedan 2002. De kommer senast från Upplevelse Motala, där Lotta var turistchef och Karin var turistbyråföreståndare. Under vår tid där vann Upplevelse Motala år 2005, titeln ”Sveriges bästa turistbyrå”.

Svecia Travels AB arbetar med bokningssystemet Citybreak och förutom paketering ingår även grupparrangemang, logiförmedling till evenemang och föredrag/föreläsningar inom turism i vår verksamhet. Vi arbetar med entreprenörer inom turism, handel och besöksnäring och våra kunder är svenska och utländska turister.

Våra samarbetspartners är Göta Kanalbolag AB, Vätternrundan, Tillväxt Motala och Östgötamat.

Vi har styrelseuppdrag i Tillväxt Motala ekonomiska förening, Motala Hamnråd och Forsviks Varv. Vi sitter även med i Vätternvårdsförbundet och Tillväxt Motalas branschråd. 


 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här:

Detta är våra samarbetspartners

© Svecia Travels AB: Powered by SitesmartWennbergs reklamkommunikation.com

Om cookies  |  Sitemap