Boka ditt Göta kanal paket och bo i Motala Hamn!

Välkommen till Göta kanals huvudstad med dess gästhamn, som är kanalens största med 56 gästplatser. I hamnen ligger Motala Motormuseum och Vätternakvariet, Tullkammaren och flera caféer och restauranger, sommarbodar och cykeluthyrning.

Nära till centrum med alla butiker och sover gott gör ni på Hotell Nostalgi!

Sluss& kram!

Slusspaket på Göta kanal - bo på
Hotell Nostalgi

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn, och besöker Motala Motormuseum.

Bokningsbart åter 2019

Guidepaket - historien om Göta kanal
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse med ett historiskt perspektiv. Gå en Göta kanal guidning i Baltzar von Platens fotspår och åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult.

Bokningsbart åter  2019

Cykel- och kryssningspaket i Motala 
Kom till Motala - Göta kanals huvudstad, och börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn. Perfekt för er som bara vill ta en liten tur längs kanalen! 
På kvällen äter ni middag på Hamnkrogen och innan dess ett besök på fantastiska Motala Motormuseum i hamnen. Sov gott på Hotell City och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal.

Bokningsbart åter 2019

Sommarpaket med båtresa på Göta kanal!
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på Hotell Nostalgi, vackert beläget precis vid vattnet i Motala hamn. Ni kan även välja att bo på systerhotellet Hotell City vid Stora torget - nära till shopping och ett stenkast från hamnen!

Bokningsbart åter 2019

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkommen på en kanalupplevelse på Sveriges blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn

Bokningsbart åter 2019

Kvällskryssning på Vättern - med boende i Motala 
Onsdagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i hamnen eller Hotell City vid Stora torget! 

Bokningsbart åter 2019

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor