Boka ditt Göta kanal paket och bo i Motala Hamn!

Välkommen till Göta kanals huvudstad med dess gästhamn, som är kanalens största med 56 gästplatser. I hamnen ligger Motala Motormuseum och Vätternakvariet, Tullkammaren och flera caféer och restauranger, sommarbodar och cykeluthyrning.

Nära till centrum med alla butiker och sover gott gör ni på Hotell Nostalgi!

Sluss& kram!

Slusspaket på Göta kanal - bo på
Hotell Nostalgi

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn, och besöker Motala Motormuseum.

Pris från 1705 SEK
per person

Cykla och kryssa i Göta kanals huvudstad
Kom till Motala - Göta kanals huvudstad, och börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn. Perfekt för er som bara vill ta en liten tur längs kanalen! 
På kvällen äter ni middag på Hamnkrogen och innan dess ett besök på fantastiska Motala Motormuseum i hamnen. Sov gott på Hotell Nostalgi och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal.

Pris från 2145 SEK
per person

Ett nostalgiskt Göta kanal paket!
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på Hotell Nostalgi, vackert beläget precis vid vattnet i Motala hamn. 

Pris från 2145 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkommen på en kanalupplevelse på Sveriges blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn

Bokningsbart inom kort

Räkfrossa på Vättern - bo på Hotell Nostalgi
Fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. Ät så mycket räckor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i hamnen.

Pris från 1555 SEK
per person

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor