< src="http://www.sveciatravels.se/static/" alt="" class="object-11122" />

Boka ett Mat-paket online

Här hittar du paketerade upplevelser som erbjuder mat, kultur och natur. Paket från White guide-rekommenderade Ombergs Turisthotell och mysiga Gästgifvaregården i Tjällmo med närhet till fantastiska Skönnarboleden. Eller varför inte historiska Medevi Brunn och spalyx mitt på

östgötaslätten - Högby Spa!

[Empty widget]

Tjällmo Gästgifvaregård, Tjällmo

Från skog till bord i Tyleskog
Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien, njut av ett gott lunchpaket i den härliga naturen. Sov och ät gott på historiska Tjällmo Gästgifvaregård mitt i byn.

Pris från 2120 SEK
per person

Ombergs Turisthotell, Ödeshög

Fredagsmys på Ombergs Turisthotell
Arbetsveckan till ända och helgen väntar orörd. Då är det Fredagsmys med välsmakande mat som avnjuts i avslappnad miljö. Supé med gott vinpaket, sköna sängar, härlig frukostbuffé och en långpromenad på Omberg.

Pris från 1355 SEK
per person

Supépaketet på Ombergs Turisthotell
Tid att koppla av och upplev Omberg! En god natts sömn efter en mysig kväll i restaurangen. Tid för en utflykt på förmiddagen innan färden går vidare mot nya mål. Boka ett Supépaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 1355 SEK
per person

Supépaket de luxe på Ombergs Turisthotell
En god natts sömn efter en mysig kväll i restaurangen. Tid för en utflykt på förmiddagen och en stärkande lunch på berget eller inne i restaurangen innan färden går vidare mot nya mål. Boka ett Supépaket de luxe på Ombergs Turisthotell.

Pris från 2045 SEK
per person

Vardagsmys
Njuta av lediga vardagar med vällagad mat och utvalda drycker. Unna dig lite vardagslyx på Ombergs Turisthotell!

Pris från 1395 SEK
per person

Weekendpaket på Ombergs Turisthotell
Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Weekend paket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 3055 SEK
per person

© Svecia Travels AB: Powered by SitesmartWennbergs reklamkommunikation.com

Om cookies  |  Sitemap