Boka ditt Göta kanal paket med M/S Kung Sverker!

Med M/S Kung Sverker får du uppleva en guidad tur längs den vackraste delen av Göta kanal. Under resan slussar ni 12 gånger och passerar kulturhistoriska områden såsom Baltzar von Platens grav och gamla Motala Verkstad.

Avgång kl 10.30 i Motala hamn och ni är tillbaka på samma plats 15.30. Ni åker till Borensberg t/r där ni får en en liten stund i den mysiga gamla kanalorten! God lunch severas ombord.

Sluss & kram!

Kryssningspaket på Göta kanal med M/S Kung Sverker

Sussa och Slussa i Göta kanals huvudstad
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på hotell i Motala.

Pris från 1975 SEK
per person

Ett nostalgiskt Göta kanal paket
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på valfritt hotell i Motala.

Pris från 2145 SEK per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, åk med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Sov andra natten på anrika brunnsorten Medevi Brunn.

Bokningsbart inom kort

Slussa på Göta kanal och bo på historiska Medevi Brunn
Gör en dagskryssning på Sveriges blå band - Göta kanal med passagerarfartyget M/S Kung Sverker, slussa genom slusstrappan i Borenshult och njut av en god lunch ombord! Ät middag och sov gott på historiska Medevi Brunn!

Bokningsbart inom kort

Räkfrossa på Vättern - boende på Hotell Nostalgi
Fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på hotell i Motala.

Pris från 1555 SEK
per person

Räkfrossa på Vättern - med boende på Motala Statt
Häng med M/S Kung Sverker ut på Vättern och frossa i så mycket räkor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Sov gott på klassiska Best Western Motala Stadshotell mitt i Motala. 

Pris från 1625 SEK
per person

Götas kanalpaket
Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag! Slussa genom de fem slussarna i Borenshults slusstrappa och ät en god lunch ombord. Ni bor på klassiska Göta Hotell vid kanalen i Borensberg, där ni även serveras middag på kvällen. Sluss och kram!

Pris från 2120 SEK
per person

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor