Guidade turer och paket

Sverige har en rik kultur- och naturskatt med många historiska platser att besöka. Bästa sättet att lära sig om dessa platser är genom att gå en guidad tur. För att få en extra trevlig upplevelse, boka en paketresa. Kanske en historieupplevelse vid Göta kanal faller dig bäst i smaken? Eller en naturguidning på östgötarnas heliga berg, Omberg!

Omberg, Ödeshög/Vadstena

Omberg - I Ellen Keys fotspår
Ellen Key levde i början av 1900-talet och var känd författare och pedagog. Vid 60 års ålder byggde hon sitt hem Strand vid foten av Omberg och vid Vätterns strand. Detta är en heldagsvandring på Omberg inkl. lunch, fika och guider

Pris från 750 SEK
per person

Guidning i Rogslösa kyrka
Följ med på en kulturhistorisk guidning i Rogslösa kyrka i den lilla byn Rogslösa nära Omberg och Vättern. Kyrkan är från 1200-talet och känd för sin berömda kyrkport! Guidning inne i kyrkan och på kyrkogården.

Pris från 100 SEK
per person

Bo på Hässleby gård & gå kyrkguidning i Rogslösa
Bo på den lilla charmiga herrgården i Rogslösa kyrkby, vid foten av Omberg och med utsikt över fågelsjön Tåkern och Vättern! Vandra på berget och besök alla fina sevärdheter runt omkring och gå en guidad tur i Rogslösa kyrka, med anor från 1200-talet och med sin berömda kyrkport!

Pris från 825 SEK
per person