Hjulångaren Eric Nordevall II 

Under sommaren 2018 är det full fart kring Eric Nordevall II! 
Den 26 maj går årets första passagerar-tur och det blir mellan Motala och Vadstena, dagen därpå går hon tillbaka till Motala för att ligga till kaj där under cykelveckorna.
Nordevalls sju hytter hyrs ut som Bed & Breakfast från 16 maj till 19 juni i Motala hamn. 
Den 19 juni går sedan Eric Nordevall en enkelresa över Vättern och lägger till i hamnen i Karlsborg! Där agerar hon också bed & breakfast fram till den 10 augusti.
Ni kan även från Karlsborg åka på historiska dagsturer med hjulångaren den 22 och 24 juli.

Läs mer om Eric Nordevall II på www.paddlesteamer.se

Paket

Följ med på en historisk hjulångartur på Vättern och övernatta i Vadstena!
Res från Motala till Vadstena med Eric Nordevall II som är en replika av originalfartyget. Tillbringa eftermiddagen och kvällen i Vadstena. Besök kloster och slott, och ät en god middag i den lilla mysiga staden, innan ni sover gott i en av båtens kojer. Nästa morgon äter ni frukost ombord och åker med båten tillbaka till Motala!

Pris från 1495 SEK
per person

Bed & Breakfast på Eric Nordevall II

Bo ombord på Eric Nordevall i Vadstena
Bo ombord på hjulångaren Eric Nordevall när hon ligger vid kaj i Vadstena den 26-27 maj! Bo i en av Eric Nordevalls sju hytter, sänglinne och frukost ingår i priset. Välkommen ombord för en natt i ett mycket annorlunda och historiskt boende!

Pris från 650 SEK 
per person

Bo ombord på Eric Nordevall i Motala
Bo ombord på hjulångaren Eric Nordevall när hon ligger i Motala hamn den 25 maj-19 juni. Bo i en av Eric Nordevalls har sju hytter, sänglinne och frukost ingår i priset. Välkommen ombord för en natt i ett mycket annorlunda och historiskt boende!

Pris från 650 SEK
per person

Bo ombord på Eric Nordevall i Karlsborg
Bo ombord på hjulångaren Eric Nordevall när den ligger vid kaj i Karlsborg 19 juni - 10 augusti. Bo i en av Eric Nordevalls sju hytter, sänglinne och frukost ingår i priset. Välkommen ombord för en natt i ett mycket annorlunda och historiskt boende!

Pris från 650 SEK
per person

Åk med Eric Nordevall II på en historisk hjulångartur

Enkelresa Motala - Vadstena 26 maj
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en enkelresa Motala - Vadstena. Res på ett 1800-tals sätt och hör den spännande historien och se hur en hjulångare fungerar. Observera att det är en enkelresa och att det inte ingår transport tillbaka till Motala.

Pris från 550 SEK
per person

Enkelresa Vadstena - Motala 27 maj
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en enkelresa Motala - Vadstena. Res på ett 1800-tals sätt och hör den spännande historien och se hur en hjulångare fungerar. Observera att det är en enkelresa och att det inte ingår transport tillbaka till Vadstena.

Pris från 550 SEK
per person

Enkelresa över Vättern Motala - Karlsborg 19 juni
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en enkelresa över Vättern. Res på ett 1800-tals sätt och hör den spännande historien och se hur en hjulångare fungerar. Observera att det är en enkelresa och att det inte ingår transport tillbaka till Motala.

Pris från 650 SEK
per person

Dagstur Karlsborg t/r den 22 juli
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en 2-timmars tur från Karlsborg t/r. Åk med på förmiddagsturen kl. 11-13 eller eftermiddagsturen kl. 14-16. Resan går på Bottensjön och utgår från Karlsborgs hamn.

Pris från 550 SEK
per person

Dagstur Karlsborg t/r den 24 juli
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en 2-timmars tur från Karlsborg t/r. Åk med på förmiddagsturen kl. 11-13 eller eftermiddagsturen kl. 14-16.  Resan går på Bottensjön och utgår från Karlsborgs hamn.

Pris från 650 SEK
per person

Enkelresa Karlsborg - Forsvik 10 augusti
Följ med hjulångaren Eric Nordevall II på en enkelresa från Karlsborg till Forsvik. Res på ett 1800-tals sätt och hör den spännande historien och se hur en hjulångare fungerar. Observera att det är en enkelresa och att det inte ingår transport tillbaka till Karlsborg.

Pris från 550 SEK
per person

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor