Boka ett cykelpaket med start i Motala!

Boka ett cykelpaket och cykla i makligt tempo längs dragvägarna längs Göta kanal, i området kring Motala och i Östergötland, förbi slussar och historiska sevärdheter.

Längs Göta kanal

Cykelpaket längs Göta kanal i Östergötland med möjlighet att hyra cykel
Njut av det böljande Östgötska landskapet och de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Cykla från Motala till Söderköping, sov över natt i Borensberg, Norsholm och i Söderköping. För bokning av detta paket - ring oss på Svecia Travels 0141-209900 eller maila till info@sveciatravels.se.

Pris från 1895 SEK
per person

Cykel- och kryssningspaket i Motala 
Kom till Motala - Göta kanals huvudstad, och börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn. Perfekt för er som bara vill ta en liten tur längs kanalen! 
På kvällen äter ni middag på Hamnkrogen och innan dess ett besök på fantastiska Motala Motormuseum i hamnen. Sov gott på Hotell City och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal.

Bokningsbart åter 2019

Hyr cykel i Motala hamn
Cykla i Östergötlands sjöstad Motala! Hyr cykel i Motala hamn och bege er ut längs Sveriges blå band Göta kanal eller cykla till Varamobaden och ta er ett dopp i Vätterns klara vatten. Eller varför inte bege er ut på er alldeles egna Vätternrunda?

Pris från 200 SEK

Bokningsvillkor

Här kan du läsa allt om våra bokningsvillkor vid bokning och avbokning. 

Svecia Travels bokningsvillkor