Boka ett cykelpaket online!

Boka ett cykelpaket och cykla i makligt tempo på dragvägarna längs Göta kanal, i området kring Omberg och i Östergötland, förbi slussar och historiska sevärdheter. Här nedan kan du hitta våra färdiga paket, men vi hjälper dig gärna att sy ihop ett paket utefter dina önskemål!
Kontakta oss då via mail på info@sveciatravels.se

Längs Göta kanal

Göta kanal - ett cykeläventyr!
Njut av det böljande Östgötska landskapet och de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Åk båt mellan Motala och Borensberg och cykla sedan vidare till Söderköping, sov över natt i Ljungsbro, Norsholm och i Söderköping. 

Pris från 2960 SEK
per person

Cykel, bubbel och båt!
Ett paket med en komplett upplevelse av Sveriges blå band – Göta kanal! Ni börjar er resa i Berg där cyklar mot Borensberg och Göta Hotell, där välkomnas ni med ett glas mousserande vin! På kvällen äter ni en 3-rätters middag och sover gott! Dag 2 åker ni tillbaka till Berg med M/S Wasa Lejon. 

Pris från 2530 SEK
per person

Cykla och kryssa i Göta kanals huvudstad! 
Börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn, utforska Göta kanals huvudstad från cykelsadeln och avsluta dagen med
 middag på Hamnkrogen. Sov gott på Hotell Nostalgi och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal!

Pris från 2145 SEK
per person

Lilla kanalpaketet
C
ykla längs kanalen eller ut på den östgötska landsbygden - ni väljer själva vägen. Vi på Göta Hotell ser till att ni får en härlig vistelse och förser er med både god mat, goda råd och tips om vad som inte bör missas under ert besök!

Pris från 1550 SEK
per person

Hyr cykel i Motala hamn
Cykla i Östergötlands sjöstad Motala! Hyr cykel i Motala hamn och bege er ut längs Sveriges blå band Göta kanal eller cykla till Varamobaden och ta er ett dopp i Vätterns klara vatten. Eller varför inte bege er ut på er alldeles egna Vätternrunda?

Pris från 200 SEK
per cykel