Boka ditt Göta kanal paket online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal! Välj mellan de olika turerna utefter intresse och övernatta i Motala, Borensberg eller Medevi - Lev livet i fem knop!

Läs mer om Göta kanal!

Kryssningspaket på Göta kanal

Sommarpaket med båtresa på Göta kanal
Bli en riktig Göta kanal kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slussarna i Borenshult och bo på hotell i Motala. Entré till Motala Motormuseum ingår. Under resan blir ni guidade av båtens kapten och på hotellet väntar en god middag. Sluss och kram!

Pris från 2100 SEK 
per person

Kvällskryss på Vättern - med övernattning i Motala
Onsdag- och fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Ni äter gott ombord och en trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Ni sover på hotell i Motala. I paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. Passa på att upplev Motalas fantastiska hamn och magiska Vättern!

Pris från 1440 SEK
per person

Slusspaket på Göta kanal - med övernattning på hotell i Motala
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet - ni kan även välja till en tvårättersmiddag på trevliga Hamnkrogen.

Pris från 1615 SEK
per person

Göta kanal kryss med M/S Wasa Lejon
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord på M/S Wasa Lejon och bo på klassiska Göta hotell i Borensberg! 10% rabatt när ni handlar på Brunneby Musteri ingår också!

Pris från 1520 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn.

Bokningsbart 
inom kort