Boka ditt Göta kanal paket online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal! Välj mellan de olika turerna utefter intresse och övernatta i Motala, Borensberg eller Medevi - Lev livet i fem knop!

Läs mer om Göta kanal!

Kryssningspaket på Göta kanal

Ett nostalgiskt Göta kanal paket
Bli en riktig Göta kanal kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slussarna i Borenshult och bo på hotell i Motala. Entré till Motala Motormuseum ingår. Under resan blir ni guidade av båtens kapten och på hotellet väntar en god middag. Sluss och kram!

Pris från 2145 SEK
per person

Räkfrossa på Vättern med boende på Motala Statt
Alla fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Ni äter räkfrossa ombord och en trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Ni sover på Motala Stadshotell. I paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. Passa på att upplev Motalas fantastiska hamn och magiska Vättern!

Pris från 1625 SEK
per person

Slussa och sussa i Göta kanals huvudstad
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet!

Pris från 1915 SEK
per person

Götas kanalpaket
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag! Under resan blir ni guidade av båtens kapten och slussar genom de fem slussarna i Borenshults slusstrappa. Ni bor på klassiska Göta Hotell vid kanalen i Borensberg, där ni även serveras middag på kvällen.  Dagen därpå åker ni med M/S Kung Sverker tillbaka till Motala. Sluss och kram!

Pris från 2120 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn.

Bokningsbart inom kort

Sluss och kryss med M/S Wasa Lejon
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord och bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell, där ni även äter en god middag. Dagen därpå reser ni tillbaka till Berg med Wasa Lejon.

Pris från 2480 SEK
per person