Boka ditt Göta kanal paket online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal! Välj mellan de olika turerna utefter intresse och övernatta i Motala, Borensberg eller Medevi - Lev livet i fem knop!

Läs mer om Göta kanal!

Kryssningspaket på Göta kanal

Ett nostalgiskt Göta kanal paket
Bli en riktig Göta kanal kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slussarna i Borenshult och bo på hotell i Motala. Entré till Motala Motormuseum ingår. Under resan blir ni guidade av båtens kapten och på hotellet väntar en god middag. Sluss och kram!

Pris från 2145 SEK
per person

Kvällskryss på Vättern - med övernattning i Motala
Onsdag- och fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Ni äter gott ombord och en trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Ni sover på hotell i Motala. I paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. Passa på att upplev Motalas fantastiska hamn och magiska Vättern!

Bokningsbart åter 2019

Slussa och sussa i Göta kanals huvudstad
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet!

Pris från 1915 SEK
per person

Götas mysiga lördagspaket!
Välkommen till ett tvättäkta kanalhotell, bara 5 steg från kanalen - Göta Hotell! När ni kommer på lördagen tar ni en promenad längs kanalen och upplev slusstationen Borensberg, tillbaka njuter ni av Afternoon Tea innan det är dags för en god 3-rätters middag, sov sedan gott i något av de mysiga rummen och nästa morgon god engelsk frukost - götapetter!

Pris från 1495 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn.

Bokningsbart åter 2019