< src="http://www.sveciatravels.se/static/" alt="" class="object-10815" />

Boka ditt Göta kanal paket online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal - kryssningspaket, cykelpaket, familjepaket med Kolmården eller Skara Sommarland och weekendpaket på Göta Hotell. Lev livet i fem knop!

Läs mer om Göta kanal!

[Empty widget]

Kryssningspaket på Göta kanal

Slusspaket på Göta kanal - med övernattning på Best Western Motala Statt
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på klassiska Motala Stadshotell mitt i Motala!

Pris från 1695 SEK
per person

Slusspaket på göta kanal - bo på
Hotell Nostalgi

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn, och besöker Motala Motormuseum.

Pris från 1695 SEK
per person

Slusspaket på Göta kanal med boende i gamla Motala Verkstad på Mallboden! 
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på mysiga vandrarhemmet Mallboden i anrika gamla Motala Verkstad vid Göta kanal!

Bokningsbart åter 2016

Åk på Göta kanal och bo i Lyrestad - Mitt i Västergötland
Bo hos mysiga Annas B&B i Lyrestad med utsikt över Göta Kanal! Tag en dagstur med M/S Bellevue på Göta Kanal! Lyrestad ligger mitt i Västergötland med nära till allt, vi tipsar med trevliga turförslag!

Pris från 995 SEK
per person

Göta kanal kryss med M/S Wasa Lejon
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord på M/S Wasa Lejon och bo centralt belägna First Hotel, nära till allt i Linköping (ca 1 mil från Bergs slussar) och ät en trerätters middag på hotellet.

Bokningsbart åter 2016

Kryssa på Göta kanal med M/S Sandön och sov gott i Karlsborg - tisdagar
Följ med M/S Sandön på en stilla tur på Göta kanal från Karlsborg till Töreboda. Ni passerar både genom trollskog, sjöar och jordbruksmarker. Ät en god lunch ombord. Bo bekvämt i Karlsborg - välj mellan hotell, vandrarhem eller stugboende. Upplev den historiska äventyrsturen på Karlsborgs Fästning.

Bokningsbart åter 2016

Kryssa på Göta kanal med M/S Sandön och sov gott  i Karlsborg - torsdagar
Följ med M/S Sandön på en stilla tur på Göta kanal från Karlsborg till Viken och tillbaka till Karlsborg. Ni passerar både genom trollskog, sjöar och jordbruksmarker. Ät en god lunch ombord. Bo bekvämt i Karlsborg - välj mellan hotell eller stugboende. Upplev den historiska äventyrsturen på Karlsborgs Fästning.

Bokningsbart åter 2016

Sommarpaket på Göta Hotell i Borensberg med båtresa på Göta kanal
Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg och tillbaka nästa dag! Slussa genom de fem slussarna i Borenshult och bo på klassiska Göta Hotell. Njut av en god middag i den White Guide klassade restaurangen.

Pris 2130 SEK
per person

Bo på klassiska Göta Hotell och kryssa  på Göta kanal med M/S Wasa Lejon
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord på M/S Wasa Lejon och bo på klassiska Göta Hotell i Borensberg

Pris från 2195 SEK 
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn.

Bokningsbart åter 2016

Cykelpaket längs Göta kanal

Cykelpaket Östergötland - med 3 övernattningar (med hyr cykel)
Njut av det böljande Östgötska landskapet, se alla 37 slussarna och skådespelet runt detta och inte minst de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Cykla från Motala till Söderköping, sov över natt i Borensberg, Norsholm och i Söderköping.

Bokningsbart åter 2016

Cykelpaket längs Göta kanal i Östergötland - med 3 övernattningar och taxitransport tillbaka (med hyr cykel)
Njut av det böljande Östgötska landskapet, se alla 37 slussarna och skådespelet runt detta och inte minst de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Cykla från Motala till Söderköping, sov över natt i Borensberg, Norsholm och i Söderköping.

Bokningsbart åter 2016

Cykelpaket längs Göta kanal i Östergötland - med 3 övernattningar (egen cykel)
Njut av det böljande Östgötska landskapet och de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Cykla från Motala eller Borensberg till Söderköping, sov över natt i Borensberg, Norsholm och i Söderköping.

Bokningsbart åter 2016

Hotellpaket längs Göta kanal

Weekendpaket - Göta kanal helg på klassiska Göta Hotell
Koppla av under en weekend på Göta Hotell, klassisk kanalhotell från 1908, sov gott i de smakfulla rummen. Njut av en fantastisk 4 rätters middag. Göta Hotell är klassad av White Guide som Östergötlands bästa restaurang. Tag en långpromenad eller cykla en sträcka - längs Göta kanal och njut av alla årstider!

Pris 1475 SEK
per person

Kvällsturer på Vättern

Kryssa på Vättern - med övernattning på Best Western Motala Statt
Onsdagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på klassiska Motala Stadshotell mitt i Motala.

Pris från 1495 SEK
per person

Kryssa på Vättern - med övernattning på
Hotell Nostalgi
Onsdagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i hamnen! 

Pris från 1495 SEK
per person

Räkfrossa på Vättern - med övernattning på Best Western Motala Statt
På fredagskvällarna under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts, frossa i så mycket räkor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Sov gott på klassiska Motala Stadshotell mitt i Motala.

Pris från 1495 SEK
per person

Räkfrossa på Vättern - med övernattning på Hotell Nostalgi
På fredagskvällarna under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern - frossa i så mycket räkor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i Motala Hamn! Ett besök på Motala Motormuseum ingår, museet ligger i anslutning till hotellet.

Pris från 1495 SEK
per person

© Svecia Travels AB: Powered by SitesmartWennbergs reklamkommunikation.com

Om cookies  |  Sitemap