Vi önskar eder alla en trevlig 2:a advent!

Vi är redo för Vätternrundan 2018!

Välkomna att boka ert boende hos oss!

Vi har laddat med massa boende - villor, lägenheter, hus, rum, gruppförläggningar och camping.
Besök vår hemsida www.sveciatravels.se , skicka mail till info@sveciatravels.se eller ring till oss på telefon 0141-20 99 00. 
Vi har boende till Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan.

Årets andra adventsvärdar

Jatzmin, Madeleine, Linnea och Amanda heter veckans adventsvärdar! De går på Vadstena Gymnasiet/Turism och har ett UF-företag som heter  U-Travel, och de har en spännande resa 2 mars!

Läs mer om U-Travel och deras jul här!

Slusspaket på Hotell Nostalgi

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn och besöker Motala Motormuseum.

Läs mer och boka här!

Cykla längs Göta kanal och kryssa en dag, med start i Berg!

Ni börjar dagen med att cykla den vackra sträckan från Berg till Borensberg längs Sveriges Blå band - Göta kanal! Ni cyklar längs kanalen hela dag innan ni sover över på klassiska kanalhotellet Göta Hotell i Borensberg. På kvällen äter ni en god 2-rätters middag! Nästa morgon efter frukost väntar en förmiddag med tid att utforska den lilla kanalbyn, ni kan t ex cykla till Brunneby musteri innan ni åker med M/S Wasa Lejon tillbaka till Berg, på båten väntar en lunch på er. Sluss och kram!

Läs mer och boka här!

Kvällskryss på Vättern - med övernattning i Motala

Onsdag- och fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Ni äter gott ombord och en trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Ni sover på hotell i Motala. I paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn och magiska Vättern!

Läs mer och boka här!


Svecia Travels AB, Platensgatan 3, 591 35 Motala, 0141-20 99 00, www.sveciatravels.se 

Du är registrerad som kund hos oss med denna e-postadress: {userEmail}
Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev? Klicka {unregisterUserLink}här{unregisterUserLinkEnd}