Boka din resa via oss:
PAKETRESOR MED RESEGARANTI

Personlig service?
RING 0141-20 99 00

Varukorgen är tom

Till dig som vill hyra ut boende i Motala till Cykelveckorna 2020

På grund av den uppkomna situationen med Corona viruset, tar vi för tillfället inte emot några nya värdar tills vi vet om arrangemanget kommer genomföras eller ej. För er som redan hyr ut boende ber vi er läsa särskilda villkor. Ring oss gärna om ni har frågor och vi kommer att hålla er informerade. 

Boka ett cykelpaket och cykla i makligt tempo på dragvägarna längs Göta kanal, förbi slussar och historiska sevärdheter. Välj mellan kortare dagsturer där du väljer rutten själv och utstakade flerdagarspaket.


Privatboende som förmedlas genom Svecia Travels  bokas på vår hemsida www.sveciatravels.se. Kunden bokar och betalar sitt boende direkt genom det online bokningssystem vi erbjuder. Därmed slipper kunden stå i kö och vänta på ett logiförslag och du som värd får omedelbart besked om att ditt boende är uthyrt.

Om du är intresserad av att hyra ut ditt boende kan du ladda ner avtal och information som finns här till höger på sidan. 

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information eller undrar över någonting! Vi finns på telefon 0141-20 99 00.

Nu är det dags att lämna in avtal för uthyrningsperioden år 2020. Vi söker uthyrningsobjekt till framförallt cykelveckorna (vecka 23 och 24) – Tjejvättern, Halvvättern  och Vätternrundan men även andra evenemang, samt för längre eller kortare perioder under året.
Fyll i ditt avtal samt objektsbeskrivning och skicka det omgående till oss per post på adress:
Svecia Travels AB, Platensgatan 3, 591 35 Motala
eller maila till info@sveciatravels.se

Skicka gärna digitala bilder på boendet till oss (både exteriöra och interiöra) på e-post adress: info@sveciatravels.se.

Bra att veta:

  • Anmälan till cykelloppen öppnar i slutet av oktober 2019. Lämna in ditt avtal så snart du kan, då är sannolikheten större att vi kan hyra ut det åt dig.
  • Kundernas krav har ökat genom åren, vilket gör att vi förbehåller oss rätten att tacka nej till de objekt som vi av erfarenhet vet är svåra att hyra ut.
  • Vi hyr endast ut bra sovplatser. Rekommenderat pris är 350 kr per bädd.
  • Vi hyr endast ut rum som har fönster och dörrar.
  • Kunderna har olika önskemål om antal nätter, lättast att få uthyrt är om ni inte låser er vid ett visst antal nätter för uthyrning.

Har ni några frågor, tveka inte att kontakta oss!

Med vänlig hälsning, Svecia Travels 

Platensgatan 3   |   591 35 Motala  |   Telefon: +46 (0)141-20 99 00  |   E-post: info@sveciatravels.se

© SveciaTravels AB  |  Om cookies  |  Sitemap