Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka ett cykelpaket med start i Motala!

Boka ett cykelpaket och cykla i makligt tempo längs dragvägarna längs Göta kanal, i området kring Omberg och i Östergötland, förbi slussar och historiska sevärdheter.

 
English Svenska

Längs Göta kanal

Cykelpaket längs Göta kanal i Östergötland med möjlighet att hyra cykel
Njut av det böljande Östgötska landskapet och de vackra båtarna som sakta glider förbi i 5 knop! Cykla från Motala till Söderköping, sov över natt i Borensberg, Norsholm och i Söderköping. För bokning av detta paket - ring oss på Svecia Travels 0141-209900 eller maila till info@sveciatravels.se.

Pris från 1895 SEK
per person

Cykel- och kryssningspaket i Motala 
Kom till Motala - Göta kanals huvudstad, och börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn. Perfekt för er som bara vill ta en liten tur längs kanalen! 
På kvällen äter ni middag på Hamnkrogen och innan dess ett besök på fantastiska Motala Motormuseum i hamnen. Sov gott på Hotell City och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal.

Pris från 1995 SEK
per person

Hyr cykel i Motala hamn
Cykla i Östergötlands sjöstad Motala! Hyr cykel i Motala hamn och bege er ut längs Sveriges blå band Göta kanal eller cykla till Varamobaden och ta er ett dopp i Vätterns klara vatten. Eller varför inte bege er ut på er alldeles egna Vätternrunda?

Pris från 200 SEK
per cykel

Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart