Boka boende till Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 2018!

Här kan du boka ditt boende till nästa års stora cykel- evenemang i Motala! Boka ditt boende till Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan idag.

Omberg - Tåkern

Här hittar du paket i Omberg-Tåkern området - allt från guidningspaket på Omberg i Ellen Keys fotspår till sommarpaket på Ombergs Turisthotell.
Läs mer om området på www.omberg.info 

Kryssningspaket på Göta Kanal

Här hittar du härliga paket längs Sveriges blå band - Göta kanal. Boka ett paket med trevliga båtresor och övernattningar på hotell!

Vandringspaket 

Ge dig ut och vandra i vackra omgivningar! Klicka här och läs om några av våra härliga vandringspaket runtom i Östergötland.

Cykelpaket

Här hittar du cykelupplevelser längs med Göta kanal, boka ett paket eller sy ihop ditt eget - vi hjälper dig!

Guidningar!

Maxa din upplevelse med en guidning - här hittar du guidningar som går att boka online!

Presentkort

Köp ett presentkort från Svecia Travels på valfri upplevelse och ge bort i present. Ring till oss på 0141-20 99 00 så skickar vi med post!

   

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Gömt & Glömt
längs östra Vätterns strand

Östergötland är fullt av spår från kända historiska händelser och miljöer. I det här paketet lyfter vi upp gömda och glömda platser längs östra Vätterns strand! Ni bor och äter gott på Medevi Brunn och Ombergs Turisthotell och spenderar en dag i Vadstena, och ser många gömda och glömda platser längs vägen!

Läs mer och boka här!

Semestertips!

Eric Nordevall II - sommaren 2018

Under sommaren 2018 är det full fart kring Eric Nordevall II! Den 26 maj går årets första passagerar-tur och det blir mellan Motala och Vadstena, dagen därpå går hon tillbaka till Motala för att ligga till kaj där under cykelveckorna. Nordevalls sju hytter hyrs ut som Bed & Breakfast från 16 maj till 19 juni i Motala hamn.
Den 19 juni går sedan Eric Nordevall en enkelresa över Vättern och lägger till i hamnen i Karlsborg! Där agerar hon också bed & breakfast fram till den 10 augusti. Ni kan även från Karlsborg åka på historiska dagsturer med hjulångaren den 22 och 24 juli.

Läs mer och boka här!

Besök även www.paddlesteamer.se för att läsa mer om Hjulångaren Eric Nordevall II.

Öppettider 

Alla dagar         kl. 10-18

Under Tjejvättern, Halvvättern & Vätternrundan:
Fredag 8 juni     kl. 10-21
Lördag 9 juni     kl. 6-19
Söndag 10 juni  kl. 6-18

Torsdag 14 juni kl. 10-20
Fredag 15 juni   kl. 10-20
Lördag 16 juni   kl. 8-22
Söndag 17 juni  kl. 8-18

Besöksadress:
Platensgatan 3, vid hamnparkeringen i Motala