Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka ditt Göta kanal paket och bo i Motala Hamn!

 

Välkommen till Göta kanals huvudstad med dess gästhamn, som är kanalens största med 56 gästplatser. I hamnen ligger Motala Motormuseum och Vätternakvariet, Tullkammaren och flera caféer och restauranger, sommarbodar och cykeluthyrning.

Nära till centrum med alla butiker och sover gott gör ni på Hotell Nostalgi!

Sluss& kram!

English Svenska

Slusspaket på göta kanal - bo på
Hotell Nostalgi

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på Hotell Nostalgi i Motala hamn, och besöker Motala Motormuseum.

Pris från 1695 SEK
per person

Cykel- och kryssningspaket i Motala 
Kom till Motala - Göta kanals huvudstad, och börja dagen med att hämta ut era cyklar i Motala hamn. Perfekt för er som bara vill ta en liten tur längs kanalen! 
På kvällen äter ni middag på Hamnkrogen och innan dess ett besök på fantastiska Motala Motormuseum i hamnen. Sov gott på Hotell City och åk nästa dag en kryssning med lunch på Göta kanal.

Pris från 1995 SEK
per person

Sommarpaket på Hotell Nostalgi med båtresa på Göta kanal!
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på Hotell Nostalgi, vackert beläget precis vid vattnet i Motala hamn.

Pris från 2130 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkommen på en kanalupplevelse på Sveriges blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn

Pris från 2825 SEK
per person

Kvällsturer på Vättern

Kryssa på Vättern - med övernattning på
Hotell Nostalgi
Onsdagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i hamnen! 

Pris från 1495 SEK
per person

Räkfrossa på Vättern - med övernattning på Hotell Nostalgi
På fredagskvällarna under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern - frossa i så mycket räkor du orkar! En trubadur spelar och sjunger. Sov gott på trevliga Hotell Nostalgi i Motala Hamn! Ett besök på Motala Motormuseum ingår, museet ligger i anslutning till hotellet.

Pris från 1495 SEK
per person

 
Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart