Boka boende till Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 2018!

Här kan du boka ditt boende till nästa års stora cykel- evenemang i Motala! Boka ditt boende till Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan idag.

Höstpaket

Här hittar du spännande paket att avnjuta under hösten! Allt från guidning, vandring och god mat!

Kryssningspaket på Göta Kanal

Här hittar du ett varierat utbud av kryssningspaket och annat roligt att göra längs fantastiska Göta Kanal! Sluss och kram!

Vandringspaket

Det bästa sättet att uppleva naturen på är genom att vandra! Här hittar du olika vandringspaket med utgångspunkt i Östergötland.

Cykelpaket

Boka ett cykelpaket och cykla i makligt tempo längs dragvägarna utmed Göta kanal och i Östergötland. Här finns paket där du kan ta med din egen cykel och paket där hyrda cyklar ingår.

God mat!

Här finner du paket där du kan njuta av god mat! Boka en gastronomisk upplevelse på Tjällmo Gästgivaregård eller Ombergs turisthotell, här finns något för alla.

Guidningar

Här hittar du bokningsbara guidningar och paketresor med guidning i Östergötland, runt Vättern och längs Göta kanal! Förgyll din resa med en guidning om Baltzar von Platen, Ellen Key eller trädstaden Hjo!

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Pakettips!
Från skog till bord i Tyleskog 

Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien. Sov och ät gott på historiska Tjällmo Gästgifvaregård mitt i byn. Naturligtvis står vilt och örter från skogen eller fisk från våra sjöar på menyn i detta paket.

Läs mer och boka här!

Presentkort

Köp ett presentkort från Svecia Travels på valfri upplevelse och ge bort i julklapp. Ring till oss på 0141-20 99 00 så skickar vi med post!

© Svecia Travels AB: Powered by SitesmartWennbergs reklamkommunikation.com

Om cookies  |  Sitemap