Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka en upplevelse i höst


Nu är det dags att boka spännande höstpaket såsom vandringspaket med boende på Ombergs Turisthotell eller Tjällmo Gästgifveri. Eller varför inte boka Öringsafari i Hjoån!

 

English Svenska

Omberg

Weekendpaket på Ombergs Turisthotell!
Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Weekend paket på Ombergs Turisthotell!

Pris från 3375 SEK
per person 

Vandringspaket på Ombergs Turisthotell
Vandring längs Vätterns strand och på bergets stigar och leder, med ryggsäck på ryggen och picknicklunch börjar dagens vandring. Koppla av på rummet och njut av middag i restaurangen på Ombergs Turisthotell!

Pris från 1590 SEK
per person

Möt hösten på Omberg!
Spendera en hösthelg i författarinnan Ellen Keys fotspår på Omberg! Ni sover gott på Stocklycke vandrarhem, vandrar på berget och ser den natursköna omgivningen kring Vättern och Tåkern! Ni får genom en guidad heldagstur veta mer om författarinnan och Omberg.

Pris från 1995 SEK 
per person

Guidning på Omberg - I Ellen Keys fotspår

Ellen Key levde i början av 1900-talet och var känd författare och pedagog. Vid 60 års ålder byggde hon sitt hem Strand vid foten av Omberg och vid Vätterns strand. Du får under denna heldag besöka Sverkersgården och vandra med guide på Omberg längs med Ellen Keys led. 

Pris 750 SEK
per person

Tjällmo

Från skog till bord i Tyleskog 
Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien. Sov och ät gott på historiska Tjällmo Gästgifvaregård mitt i byn. Naturligtvis står vilt och örter från skogen eller fisk från våra sjöar på menyn i detta paket.

Pris från 2120 SEK
per person

Hjo

Öringssafari i Hjoån

Följ med på Öringsafari i Hjoåns dalgång. Under kvällen får du chans att se öringarna under deras lekvandring uppför Hjoån. Guidade turer arrangeras varje år från mitten av oktober till mitten av november. Välkommen!

Pris från 170 SEK
per person

 
Senast publicerad: 170918 | Powered by SiteSmart