Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka ditt Göta kanal paket väster om Vättern online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal på västsidan av Vättern- kryssningspaket, cykelpaket, familjepaket. Välj mellan kortare dagspaket eller utöka med en natt i Karlsborg eller Lyrestad. Lev livet i fem knop!

Läs mer om Göta kanal!

 
English Svenska
 

Hova

På tur längs Göta kanal och Hova 
Upplev Hova och Gullspång, vackra trakter strax norr om Göta Kanal mot underbara sjöarna Skagern och Unden, kända för sina vackra stränder och fiskrika vatten! I Hova är det också Riddarvecka och Stickan Andersson födelseort!

Bokningsbart åter 2017

Karlsborg

Kryssa på Göta kanal med M/S Sandön och sov gott i Karlsborg - tisdagar
Följ med M/S Sandön på en stilla tur på Göta kanal från Karlsborg till Töreboda. Ni passerar både genom trollskog, sjöar och jordbruksmarker. Ät en god lunch ombord. Bo bekvämt i Karlsborg - välj mellan hotell, vandrarhem eller stugboende. Upplev den historiska äventyrsturen på Karlsborgs Fästning.

Bokningsbart åter 2017

Kryssa på Göta kanal med M/S Sandön och sov gott  i Karlsborg - torsdagar
Följ med M/S Sandön på en stilla tur på Göta kanal från Karlsborg till Viken och tillbaka till Karlsborg. Ni passerar både genom trollskog, sjöar och jordbruksmarker. Ät en god lunch ombord. Bo bekvämt i Karlsborg - välj mellan hotell eller stugboende. Upplev den historiska äventyrsturen på Karlsborgs Fästning.

Bokningsbart åter 2017

Lyrestad

Åk på Göta kanal och bo i Lyrestad - Mitt i Västergötland
Bo hos mysiga Annas B&B i Lyrestad med utsikt över Göta Kanal!
Tag en dagstur med M/S Bellevue på Göta Kanal eller varför inte en dagstur med hjulångaren Eric Nordevall, med Forsvik som hemma hamn! Lyrestad ligger mitt i Västergötland med nära till allt, vi tipsar med trevliga turförslag!

Bokningsbart åter 2017

Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart