Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka ditt Göta kanal paket online!

Här hittar du ett varierat utbud av paket längs Göta kanal. Välj mellan de olika turerna utefter intresse och övernatta i Motala, Linköping eller Medevi. Lev livet i fem knop! 

Läs mer om Göta kanal!

 
English Svenska

Linköping

Göta kanal kryss med M/S Wasa Lejon
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord på M/S Wasa Lejon och bo centralt på Stångå Hotell, nära till allt i Linköping (ca 1 mil från Bergs slussar).

Pris från 1335 SEK
per person

Medevi

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, besök Motala Motormuseum innan det blir dags att åka med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Sov andra natten på Medevi Brunn.

Pris från 2825 SEK
per person

Slussa på Göta kanal och bo på historiska Medevi Brunn!
Gör en dagskryssning på Sveriges blå band - Göta kanal med passagerarfartyget M/S Kung Sverker, slussa genom slusstrappan i Borenshult och njut av en god lunch ombord!  Sov sedan gott på historiska Medevi Brunn, där ni äter en god middag, går grötlunk och såklart dricker brunn!

Pris från 1800 SEK
per person

Motala

M/S Kung Sverker i Borenshults slussar

Slusspaket på Göta kanal - med övernattning på hotell i Motala
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. Upplev Motala hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet - ni kan även välja till en tvårättersmiddag på Hamnkrogen.

Pris från 1615 SEK
per person

Sommarpaket på Hotell Nostalgi med båtresa på Göta kanal!
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på Hotell Nostalgi, vackert beläget precis vid vattnet i Motala hamn.

Pris från 2130 SEK
per person

Kryssa på Vättern - bo i Motala
Onsdagskvällar och fredagkvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern. Ni äter gott ombord och en trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Ni sover på hotell i Motala. I paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet

Pris från 1440 SEK
per person

Slussa på Göta kanal och bo på Högby Spa
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse i sommar! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på Högby Spa utanför Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. På kvällen ingår en två-rätters middag på hotellet. 

Pris från 2015 SEK
per person

Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart