Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Boka ditt Göta kanal paket med M/S Kung Sverker!

Med M/S Kung Sverker får du uppleva en guidad tur längs den vackraste delen av Göta kanal. Under resan slussar ni 12 gånger och passerar kulturhistoriska områden såsom Baltzar von Platens grav och gamla Motala Verkstad.

Avgång kl 10.30 i Motala hamn och ni är tillbaka på samma plats 15.30. Ni åker till Borensberg t/r där ni får en en liten stund i den mysiga gamla kanalorten! God lunch severas ombord.

Sluss & kram!

Läs mer...

English Svenska
 
 
 
 

Kryssningspaket på Göta kanal med M/S Kung Sverker

M/S Kung Sverker i Borenshults slussar

Slusspaket på Göta kanal - med övernattning på hotell i Motala
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ni äter god lunch ombord, sover gott på hotell i Motala.

Pris från 1615 SEK
per person

Sommarpaket på Hotell Nostalgi med båtresa på Göta kanal!
Bli en riktig Göta kanal-kännare! Åk med M/S Kung Sverker från Borensberg till Motala och tillbaka nästa dag! Turen går under sommarens alla dagar, slussa genom de fem slusstrapporna i Borenshult och bo på Hotell Nostalgi.

Pris från 2130 SEK
per person

Från Göta kanal till Medevi Brunn
Välkomna på en kanalupplevelse på Sverige blå band - Göta kanal och till anrika Medevi Brunn! Sov första natten på Hotell Nostalgi i Motala hamn, åk med M/S Kung Sverker och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Sov andra natten på anrika brunnsorten Medevi Brunn.

Pris från 2825 SEK
per person

Slussa på Göta kanal och bo på historiska Medevi Brunn
Gör en dagskryssning på Sveriges blå band - Göta kanal med passagerarfartyget M/S Kung Sverker, slussa genom slusstrappan i Borenshult och njut av en god lunch ombord! Ät middag och sov gott på historiska Medevi Brunn!

Pris från 1800 SEK
per person

Slussa på Göta kanal och bo på Högby spa
Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på Högby Spa utanför Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet. På kvällen ingår en två-rätters middag på hotellet.

Pris från 2015 SEK
per person

Kryssa på Vättern - med övernattning på hotell i Motala
Onsdagskvällar och fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker ut på Vättern och en god middag avnjuts. En trubadur spelar och sjunger. Kaptenen guidar och berättar om sägenomspunna Vättern! Sov gott på hotell i Motala.

Pris från 1440 SEK 
per person

 
Senast publicerad: 170814 | Powered by SiteSmart